ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» та «Поділля» поповнилися новими футболістами

Спорт 3351
Ярослав Шпікула (ліворуч) та Олег Ничипоренко (праворуч) стали гравцями "Поділля" та "Агробізнеса" відповідно
Ярослав Шпікула (ліворуч) та Олег Ничипоренко (праворуч) стали гравцями "Поділля" та "Агробізнеса" відповідно. Фото: автора

Для волочиської команди це вже другий новачок, для хмельничан – перший.

Двоє представників Хмельниччини в професійному футболі підписали контракти з двома футболістами. Так, першоліговий «Агробізнес» поповнився нападником, а друголігове «Поділля» - півзахисником.

Гравцем волочиського «Агробізнеса» став 25-річний Олег Ничипоренко. Футболіст, який тривалий час перебував на оглядинах у команді Андрія Донця, вже провів ряд контрольних матчів на «Кубку міського голови Хмельницького», де візначився двома голами. Для Олега Ничипоренка «Агробізнес» - перший професійний футбольний клуб. До цього нападник виступав за аматорські команди в першості Житомирьської області. Встиг навіть зіграти один матч за футзальний клуб «Інбев-НПУ» в Кубку України.

Нагадаємо, раніше «Агробізнес» підписав контракт із півзахиснком Євгеном Чепурненком.

А хмельницьке «Поділля» поповнилося 27-річним півзахисником Ярославом Шпікулою. Останнім клубом Ярослава був чортківський «Кристал», який виступає в чемпіонаті України серед аматорів. Утім, Шпікула має досвід виступів у професійному футболі. В сезоні 2014-2015 років він грав за тернопільску «Ниву», яка тоді виступала в першій лізі. Ярослав Шпікула, перед тим, як стати гравцем «Поділля», провів два контрольних матчів в складі команди Віталія Костишина на «Кубку міського голови Хмельницького», в яких відзначився одним забитим голом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую