ye-logo.v1.2

Жіночий волейбол. «Новатор» не у «Фіналі чотирьох», але продовжить боротьбу

Спорт 2409
Хмельницький "Новатор", після матчів останнього туру першого етапу в жіночій Суперлізі, посів 5 місце і втратив шанси на боротьбу за медалі
Хмельницький "Новатор", після матчів останнього туру першого етапу в жіночій Суперлізі, посів 5 місце і втратив шанси на боротьбу за медалі. Фото: з архіву

Завершився перший етап змагань у жіночій Суперлізі.

Хмельницька команда свої поєдинки проводила в Южному проти лідера першості «Хіміка». Щоб потрапити до «Фіналу чотирьох» «Новатору» необхідно було двічі здолати багаторазових чемпіонок України, або ж… щоб у Тернополі місцева «Галичанка» двічі обіграла вінницьку команду.

Звісно, обіграти «Хімік», який до цього лише програв один матч, виглядало справою фантастичною. Дива не сталося, «Новатор» поступився двічі з рахунком 3:0. А ось у Тернополі «Галичанка» дещо несподіванно програла два матчі «Білозгару-Медуніверситету», подарувавши вінничанкам путівку до «Фіналу чотирьох».

Утім, на цьому сезон для хмельницьких волейболісток не завершується. «Попереду два тури боротьби за 5-8 місця, - пояснює директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – Матчі першого пройдуть у Тернополі 4-7 квітня, а заключний тур відбудеться в Хмельницькому 11-14 квітня».

На другому етапі чемпіонату команди стартують із певним доробком балів. У «Новатора» їх буде три, у «Галичанки» - два, у чернігівського «Буревісника» - одне, а в рівненської «Регіни» - нуль.

Нагадаємо, чоловічий «Новатор» також на другому етапі боротиметься за 5-8 місця. І свій перший матч зіграє в Хмельницькому 30 березня проти чернігівського «Буревісника». Також 29-31 березня у Хмельницькому пройде перший тур «Фіналу чотирьох» у вищій лізі, в якій виступає «Новатор-2-Прикордонник».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую