ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» продовжить чемпіонат матчами проти «Буревісника»

Спорт 2123
Наступним супперником хмельницького "Новатора" буде чернігівський "Буревісник"
Наступним супперником хмельницького "Новатора" буде чернігівський "Буревісник". Фото: з архіву

Не здолавши харківську «Юракадемію», хмельничани поборються за 5 місце.

Хмельницький «Новатор» не зміг здолати «Юридичну академію» в матчах 1/4 фіналу чемпіонату України з волейболу в Суперлізі, програвши обидва матчі. Але на цьому сезон для команди не завершується.

«Тепер ми змагатимемося за 5 місце, - каже директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – Для цього нам, в першу чергу, необхідно здолати наступного суперника, яким стане чернігівський «Буревісник». Серія складатиметься до двох перемог, а свій перший матч ми зіграє в Хмельницькому».

За календарем «Новатор» має приймати «Буревісник» 29 березня. Але хмельничани просять Федерацію волейболу України перенести цю гру на 28 березня. «У нас просто 29-31 березня «Новатор-2-Прикордонник» гратиме матчі першого туру «Фіналу чотирьох», які також пройдуть у Хмельницькому, - пояснює Іван Борисович. – Тому і проситимемо перенести матч Суперліги на день раніше».

Нагадаємо, нещодавно «Новатор» та «Буревісник» грали в Хмельницькому. У першому поєдинку перемогла команда з Чернігова 3:2, а в другому сильнішим був «Новатор» - 3:0.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую