ye-logo.v1.2

Футбол. «Дніпро-1» - «Агробізнес»: коли реалізація моментів на пристойному рівні

Спорт 2871
Навряд чи перед грою "Дніпро-1" - "Агробізнес" багато хто міг спрогнозувати, що він завершиться з рахунком 4:0
Навряд чи перед грою "Дніпро-1" - "Агробізнес" багато хто міг спрогнозувати, що він завершиться з рахунком 4:0. Фото: youtube.com

Команда з Волочиська програла свій перший офіційний весняний матч лідеру першості.

Сьогодні, 28 березня, у чемпіонаті України з футболу в першій лізі завершився 20 тур. І завершував його поєдинок на «Дніпро Арені», де місцевий СК «Дніпро-1» приймав волочиський «Агробізнес».

Дніпряни вже встигли відкрити футбольний рік матчем 19 туру, в якому в Харкові перемогли «Металіст-1925» з рахунком 2:1. «Агробізнес» мав розпочинати 2019-й домашнім матчем проти ФК «Суми», але, як відомо, ця гра не відбулася. А тому гра в Дніпрі для команди Андрія Донця стала першою офіційною в цьому році. І одразу ж проти команди, яка посідає перше місце.

Зі стартових хвилин в складі «Агробізнеса» вийшли двоє новачків, для яких цей матч став дебютним за волочиську команду в першій лізі. Маємо на увазі голкіпера Панченка та опорного півзахисника Чепурненка. Решта – футболісти, які виступали восени минулого року: Гагун, Слотюк, Курило, Кухарук, Черненко, Когут (Микола, а його брат Іван з’явився на 75 хвилині, коли замінив Черненка), Бойчук, Груша та Семенець. Більшість із них грали з «Дніпром-1» у першому колі, коли дніпряни у Волочиську перемогли з рахунком 1:0.

Початок матчу видався доволі спокійним та без моментів. А перший удар у площину воріт був нанесений лише на 10 хвилині. Контратака «Агробізнеса» завершилася ударом Миколи Когута, з яким голкіпер «Дніпра-1» Валерій Юрчук впорався.

Господарі ж на 14 хвилині, заробивши право на кутовий, одразу ж забили. Сергію Логінову ніхто не завадив вистрибнути та пробити головою по воротах Панченка і рахунок став 1:0.

Гості ж свій перший, і, як виявилося, єдиний кутовий у матчі заробили на 31 хвилині. Та навіс Черненка не становив загрози – Юрчук вийшов і забрав м’яч у руки. А вже за 5 хвилин дніпряни ледь не забили. Утім, спочатку Панченко врятував «Агробізнес», а потім добивання було повз ворота. Та «Дніпро-1» все таки зміг збільшити свою перевагу на 40 хвилині, коли забив Куліш. Гості ж могли відіграти один м’яч на 45 хвилині, але удар Бойчука прийшовся в руки Юрчуку.

Отож, перший тайм завершився перемогою «Дніпра-1» з рахунком 2:0. Хоча моментів в таймі було дуже мало. Дніпряни нанесли 4 удари в площину воріт та один повз ворота. Волочиська команда – лише двічі загрожувала воротам господарів.

Друга половина матчу не стала яскравішою за кількістю моментів. Їх знову було небагато, про що, власне, свідчить і статистика. У «Дніпра-1» 4 удари (три з яких у площину), в «Агробізнеса» - такий самий показник. Але… Господарі змогли знову забити двічі, продемонструвавши доволі пристойний показник реалізації моментів . Спочатку на 72 хвилині матчу відзначився Кузик, а ще через дві хвилини забив Ігор Когут. Гості, звісно, намагалися забити бодай гол престижу, але не змогли. Найреальнішу нагоду вже на 91 хвилині мав Іван Когут, але його удар головою був повз ворота.

Отож, «Агробізнес» поступився з рахунком 0:4. І це найбільша поразка команди з Волочиська в цьому чемпіонаті. До цього «Агробізнес» найбільше пропускав у грі проти «Колоса» - 30 вересня, коли команда з Ковалівки перемогла 3:0.
«Дніпро-1» продовжує очолювати турнірну таблицю в першій лізі. «Агробізнес» - перебуває поки що на 14 місці.

Попереду на команду очікує ще один доволі серйозний суперник – київська «Оболонь-Бровар», яка посідає 4 місце. Цей матч запланований у Волочиську на 6 квітня, і він для «Агробізнеса» стане першим домашнім у цьому році.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую