ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Нива»: три голи, два вилучення, одне пенальті (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3279

Хмельничани вдома поступилися команді з Тернополя.

У матчі 23 туру чемпіонату України серед команд другої ліги хмельницьке «Поділля» приймало тернопільську «Ниву». В разі перемоги господарів, вони б наздогнали гостей в турнірній таблиці. Утім, цього не сталося. Та матч видався емоційним та гольовим. Щоправда, усі голи влітали в ворота хмельничан…

Ще перед цим поєдинком вболівальників цікавило питання, хто ж виведе «Поділля» на матч у статусі наставника команди. Адже після гри у Чернівцях головний тренер Віталій Костишин заявив про свою відставку. Утім, як сказав президент клубу Євген Бейдерман, у клубі вирішили, що Віталій Володимирович допрацює до завершення чемпіонату. А далі вже вирішать, хто очолюватиме «Поділля».

Отож, на матч проти «Ниви» «Поділля» вийшло на чолі з наставником Віталієм Костишиним, який через хвороби не зміг задіяти у грі Віталія Каверіна. 

Попри пенальті та вилучення до арбітрів матчу "Поділля" - "Нива" навряд чи можуть бути якісь претензії.

Тернополяни ж, склалося враження, з перших хвилин побудували свою гру на швидких контратаках. І саме гості на початку матчу могли відзначитися щонайменше двічі. Але на 8 хвилині матчу Руслан Дедух пробив «по горобцях», а ще через п’ять хмельничан за необачність у власному штрафному майданчику пробачив Ярослав Кінаш.

Артему Панасенкову з самого початку матчу добрячи діставалося по ногах.

Фолили гравці "Ниви" і в центрі поля.

Володимир Гладкий також отримував по ногах від суперників.

Хмельничани ж більше володіли м’ячем, ось тільки загрозу воротам суперникам ніяк не могли створити. А на 21 хвилині Володимир Гладкий міг пробивати з метрів 18-ти, але «задумався», а потім віддав пас на Артема Панасенкова, який на нього і не розраховував. І відразу ж «Нива» відповіла швидкою контратакою, яка завершилася тим, що Максима Проціва вивели віч на віч із Нестеренком. Єгор цю дуель не виграв і рахунок став 0:1.

«Поділля» продовжувало тримати в напрузі захист гостей, але до ударів справа не доходила. А, якщо і били, то їх блокували захисники «Ниви». І перший небезпечний удар по воротах «Ниви» був нанесений на 40 хвилині, коли головою пробивав Сергій Швець – повз ворота.

У матчі "Поділля" - "Нива" було багато бротьби в центрі поля.

"Поділля" - "Нива".

У перерві Віталій Костишин провів одразу три заміни. Замість Гладкого, Панасенкова та Романюка вийшли Гайдаш, Бабак та Муляр.

«Поділля» заграло швидше та небезпечніше. Були і удари по воротах. Але ні Гайдашу, ні Ліповузу не вдалося влучити у ствір. А потім на 62 хвилині помилка Ліповуза неподалік власних воріт призвела до того, що «Нива» забила вдруге. Цього разу відзначився Руслан Дедух.

На 79 хвилині у ворота хмельничан, після того, як Морговський сфолив на Проціві в власному штрафному майданчику, призначили пенальті. Його реалізував Олексій Литовченко і рахунок став 0:3.

Віталій Костишин очолюватиме "Поділля" до кінця чемпіонату.

"Поділля" - "Нива".

А ще через хвилину обидві команди залишилися в меншості. Андрій Муляр у центрі поля порушив правила на Ігореві Кохману, йому щось сказав Кінаш, словесна перепалка, долоня Муляра на обличчі Кінаша й… арбітр дістав Муляру червону картку. Півзахиснику «Ниви» - жовту. Але вона для Кінаша була другою в матчі, а тому і тернополяни догравали матч у меншості.

Кирило Бабак вийшов у грі проти "Ниви" з першої хвилини другого тайму.

Артем Гайдаш міг "розмочити" рахунок у матчі, але...

Гра у неповних складах, по суті, нічим не вирізнялася. «Поділля» намагалося забити бодай гол престижу, «Нива» - довести матч до логічного завершення. Вже на 91 хвилині хмельничани могли «розмочити» рахунок, але гостей після удару Гайдаша врятував Механів. Отже, «Поділля» - «Нива» - 0:3.

Свій наступний матч хмельничани зіграють 5 травня на Київщині. Суперником «Поділля» буде «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки, яка в турнірній таблиці йде на восьмому місці, випереджаючи хмельницьку команду на чотири очки. «Поділля» поки що дев’яте.

Тернопільська "Нива" не просто вистояла в Хмельницькому, а й забила три голи. Натомість, не пропустила від "Поділля" жодного.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую