ye-logo.v1.2

«Агробізнес» - «Гірник-Спорт»: онлайн трансляція матчу

Спорт 6934

Сьогодні, 19 травня, відбудеться матч 29 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі.

Волочиський «Агробізнес» проведе свій останній домашній матч у регулярній першості. Але не в сезоні. Попереду на команду з Волочиська ще очікує виїзний поєдинок проти «Інгульця», а також перехідні поєдинки за збереження прописки в першій лізі. Але це все згодом, сьогодні ж, 19 травня, гра проти «Гірника-Спорту» з Горішніх Плавнів Полтавської області.

Для обох команд, з огляду на турнірну таблицю, цей поєдинок не має якогось особливого значення. «Гірник-Спорт» вже зарезервував собі місце в першій лізі на наступний чемпіонат, а «Агробізнес» - боротиметься за збереження місця в першому дивізіоні в матчах проти команди, яка посяде друге місце в другій лізі в групі «А» чи групі «Б». Хто стане суперником волочиського клубу, поки невідомо. Утім, вже завтра, 20 травня, у ПФЛ все стане на свої місця, адже тоді будуть відомі усі учасники перехідних ігор та проведуть жеребкування.

Утім, для «Агробізнеса» кожен матч у першій лізі, особливо домашній, має своє значення. Адже команда давно не може потішити своїх вболівальників перемогою. «Агробізнес» має лише одну звитягу в сезоні (не враховуючи технічну над ФК «Суми»), яку здобули в Волочиську 27 жовтня над «Зіркою» з Кропивницького. У «Гірника-Спорту» таких перемог чотири. Та й навесні команда з Полтавщині здобула одну перемогу (технічні не враховуємо) та 5 нічиїх. До того ж, в п’яти останніх поєдинках «гірники» не програвали. Тоді як «Агробізнес» у семи матчах весни поступився у шести.

У першому колі ці команди зустрічалися в Горішніх Плавнях. Тоді матч завершився з рахунком 1:1. «Агробізнес» першим відкрив рахунок у грі, коли на 34 хвилині відзначився Богдан Семенець. Але Ігор Сікорський на 43 хвилині зрівняв його, реалізувавши пенальті. Сікорський в матчі 29 туру не зіграє, оскільки залишив клуб навесні цього року, а ось Семенець знову отримає шанс відзначитися у воротах команди з Горішніх Плавнів.

Отож, матч «Агробізнес» - «Гірник-Спорт» 19 травня розпочнеться на волочиському стадіоні «Юність» о 17:00. Сайт «Є» транслюватиме його в прямому ефірі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую