ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» зіграв з «Інгульцем»

Спорт 2778
Голкіпер Агробізнеса Євгеній Панченко не раз рятував свою команду в матчі проти Інгульця
Голкіпер Агробізнеса Євгеній Панченко не раз рятував свою команду в матчі проти Інгульця. Фото: facebook.com/fcIngulets

Волочиська команда проовела пропущений матч 24 туру чемпіонату України в першій лізі.

Виїзний поєдинок «Агробізнеса» в селище Петрове Кіровоградської області завершився внічию 0:0. Рахунок, який дозволив волочиській команді піднятися в турнірній таблиці на одну позицію. «Агробізнес» вже 13-ий. І з цієї сходинки вже нікуди не посунеться, оскільки в заключному турі, який відбудеться 25 травня, отримає три очки за технічну перемогу над «Зіркою».

Перший тайм матчу проти «Інгульця» видався рівним. Навіть з мінімальною перевагою гостей. І це при тому, що наставник «Агробізнеса» Андрій Донець не зміг задіяти основного форварда Богдана Семенця та півзахисника Руслана Черненка. Вони пропускали матч через перебір жовтих карток.

А ось у другому таймі активншіим був «Інгулець». Особливо наприкінці поєдинку господарі могли забити щонайменше двічі. Але волочиську команду врятував голкіпер Євгеній Панченко, який заслуговує на звання кращого гравця в цьому матчі.

«Це був важкий матч. Як ніяк грали з фіналістом Кубку України. Але попри все ми намгалися виграти, оскільки в кожному матчі ставимо перед собою максимальні завдання. Утім, нічия – також позитивний результат», - каже головнйи тренер «Агробізнеса» Андрій Донець.

Тепер вже остаточно відомо, що в перехідних поєдинках за право наступний чемпіонат виступати в першій лізі «Агробізнес» гратиме проти запорізького «Металурга». «Доволі серйозний суперник, - каже Андрій Анатолійович. – Але насправді й інші команди, які могли б нам дістатися в перехідниїх матчах, також хороші. Нам насправді байдуже проти кого грати. Адже завдання чітке – ми маємо вигравати та наступного сезону знову грати в першій лізі».

Отож, вже 29 травня «Агробізнес» зіграє в Запоріжжі проти «Металурга». А 2 червня – матч-відповідь у Волочиську. За підсумками цих поєдинків і визначиться, яка з цих команд натсупного сезону грати в першій лізі, а які в другій.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую