FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
4 Травня, 2024

Футбол. «Агробізнес» поповнився двома гравцями «Дніпра» та одним із «Волині»

Дмитро Вергун, Олексій Зінкевич та Сергій Палюх стали гравцями Агробізнесу. Фото: прес-служби ФК Агробізнес

Крім цього, команда дізналася про те, де розпочне свій новий чемпіонат України.

Професіональна футбольна ліга провела жеребкування календаря чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги. І представник Хмельниччини – волочиський «Агробізнес», новий сезон розпочне в рідних стінах проти минулорічного володаря золотих медалей в другій лізі «Кременя» з Кременчука.

«Не дуже стежив за жеребом, оскільки як випаде, так і буде, - каже головний тренер «Агробізнеса» Остап Маркевич. – Врешті решт, нам все одно з усіма командами грати, а коли саме – то не настільки принципово. Утім, вважаю, що перша гра вдома – це непогано. Нарешті зможемо потішити наших вболівальників футболом, за яким вони скучили».

Отож, свій перший матч «Агробізнес» має зіграти в Волочиську 27 липня проти «Кременя». А ось у другому турі вирушить у Петрове, де третього серпня (базова дата матчу), має зіграти з «Інгульцем». У третьому турі знову домашня гра – цього разу проти «Балкан» з Одещини (10 серпня).

Тим часом волочиська команда вже має трьох новачків. Гравцями «Агробізнеса» стали 23-річний півзахисник дніпровського «Дніпра» Дмитро Вергун, який минулий сезон провів з дніпровським клубом в аматорській першості України. Ще один дніпрянин – 23-річний захисник Сергій Палюх. До речі, обидва в 2015 році були гравцям збірної України U-19. Ще один новачок – 22-річний півзахисник Олексій Зінкевич, який минулого сезон виступав у першій ліз за луцьку «Волинь». Провів 17 матчів, переважну більшість із яких – виходив на заміну, ще два поєдинки провів у Кубку України. У 2016 році був гравцем збірної України U-19.

Нагадаємо, днями «Агробізнес» провів свій перший спаринг у міжсезонні, в якому розписав мирову з ПФК «Львів» 3:3. Вже cьогодні, 5 липня, у Львові волочиська команда проведе черговий матч. Цього разу проти «Карпат».