ye-logo.v1.2

Футбол. Дунаєвчани дебютували в аматорській першості України

Спорт 2728
Тарас Пліс (у синій формі), екс-гравець волочиського Агробізнесу, відзначився голом за дунаєвецький Епіцентр
Тарас Пліс (у синій формі), екс-гравець волочиського Агробізнесу, відзначився голом за дунаєвецький Епіцентр. Фото: з архіву

Свій перший матч команда провела в Чемерівцях.

Дунаєвецький «Епіцентр» стартував у чемпіонаті України з футболу серед аматорів. Свій дебютний матч команда провела в Чемерівцях, де приймала «Ниву» з Теребовлі Тернопільської області.

За календарем «Епіцентр» мав стартувати ще третього серпня домашнім матчем проти «Агрониви» з Тернопільщини. Утім, тернопляни в останній момент відмовилися від участі в змаганнях, а тому дебют дунаєвчан відтермінувався.
«Нива» з Теребовлі вже декілька років поспіль виступає в аматорський першості. А цього сезону значно підсилила свій склад. До прикладу, за команду виступають брати Баранці, які мають досвід виступів в Українській Прем’єр-лізі. «Це, на мою думку, одна з найсильнішим команд у нашій групі, - каже директор ФК «Епіцентр» Микола Кулик. – Але ми мали перевагу над «Нивою», яку не змогли реалізувати. На 37 хвилині Тарас Пліс відкрив рахунок у матчі, але гості через 5 хвилин зрівняли його, забивши пенальті. У другому таймі Руслан Івашко двічі міг забити, але «Ниву» врятувала поперечина воріт. Наприкінці поєдинку свій момент не реалізував Алішер Якубов. Отож, так і завершили матч з рахунком 1:1».

Свій наступний поєдинок в аматорській першості України «Епіцентр» зіграє 17 серпня у Коломиї Івано-Франківської області проти «Покуття». Вдома ж – 31 серпня проте «ОДЕКа» з Рівненщині. Відзначимо, через те, що в Дунаївцях йде реконструкція стадіону, яка має завершитися до 31 жовтня, «Епіцентр» свої домашні матчі проводитиме в Чемерівцях.

Читайте також: «Поділля» - «Нива»: справжнє дербі з інтригою до кінця (ФОТО + ВІДЕО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую