ye-logo.v1.2

У Старокостянтинові пройшов футбольний турнір в пам’ять про полеглих під Іловайськом подолян

Спорт 2302
Футбольний турнір у пам
Футбольний турнір у пам'ять про полеглих під Іловайськом захисників розпочався хвилиною мовчання. Фото: armyinform.com.ua

За кубок змагалися чотири команди.

У Старокостянтинові відбувся футбольний турнір у якому взяли участь команди «Олімп» Деражня, ФК «Спецназ» Хмельницький та дві місцеві ? ФК «Авіатор» і ФК «Цукровик». Про це повідомляє АрміяInform.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять полеглих подолян, які 29 серпня 2014 року під час важких та кровопролитних боїв загинули під Іловайськом. Це Євген Андріюк з Деражні, боєць 8-го полку спецпризначення, Олександр Співачук із обласного центру, батальйон «Миротворець», Андрій Журавленко з Кам’янець-Подільського та Олександр Романенко зі Старої Синяви, з батальйону «Донбас».

Кожна гра команд була напруженою та видовищною. Гравці демонстрували пристойний рівень гри, вболівальники отримали позитивні емоції від переглянутого.

А у фіналі зустрілись гості – команди з Хмельницького і Деражні. Саме в команді «Олімп» у свій час грав на провідних ролях Євген Андріюк, військовослужбовець 8-го полку спеціального призначення. Брав участь у турнірі його тренер і дядько Олег Біляк. «Я вдячний організаторам турніру перш за все за пам’ять про полеглих захисників України», - зазначив він.

А святкувала перемогу в турнірі, що вже стане традиційним, команда «Олімп», якій і був вручений кубок.

Кожна гра команд була напруженою та видовищною. Фото: armyinform.com.ua

За кубок змагалися чотири команди. Фото: armyinform.com.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую