ye-logo.v1.2

«Поділля» - «Волинь»: феєрія голів та емоції (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3684

Хмельничани не змогли подолати другий раунд Кубка України.

Волею жеребкування хмельницькому «Поділлю» в суперники дісталася луцька «Волинь», команда який виступає в першій лізі. Утім, луцька команда привезла до Хмельницького не основний склад, задіявши тих гравців, які мають малу кількість ігрового часу в чемпіонаті. Та, як після матчу пояснив головний тренер «Волині» Андрій Тлумак, це аж ніяк не означало, що його команда не хотіла пройти далі. І їй це вдалося. Щоправда, завдяки серії пенальті.

Навколо матчу був певний ажіотаж. За декілька хвилин до матчу біля кас спорткомплексу «Поділля» утворилися черги. І схоже, не всі вболівальники встигли на початок гри, яка видалася змістовною та напруженою. З моментами, голами, незарахованими взяттями воріт, вилученням та серією пенальті.

Черги до кас СК "Поділля" перед матчем із "Волинню".

Вже на третій хвилині матчу Віталій Каверін вивів Олександра Музичука на ударну позицію, але той пробив не точно. Такий активний початок «Поділля» надихав вболівальників, який підтримували команду своїми скандуваннями. Але «Волинь» на 11 хвилині дещо несподівано відкрила рахунок. Вкидування за бокової лінії, простріл Ігоря Карпенка на Віталія Пономаря і той з розвороту влучно пробив – 0:1.

Хмельничани продовжили свої активні дії попереду. Удари Артема Гайдаша, Андрія Ліповуза, Андрія Муляра – були небезпечними, але не точними. Були й інші моменти, але до бажаного забитого голу вони не призвели.

На початку матчу Олександ Музичук не зміг влучно пробити по воротах Волині
Кубкове протистояння Поділля з Волинню
Артем Гайдаш також намагався вразити ворота Волині
Віталій Каверін загострював гру Поділля на фланзі
Андрій Ліповуз, півзахисник Поділля
Олександр Музичук навіть намагався пробити ножицями
Поділля грало швидше та цікавіше, але...

У другому таймі було ще цікавіше. Особливо, наприкінці. На 80 хвилині хмельничани наче зрівняти рахунок – після прострілу Владислава Охрончука відзначився новачок «Поділля» Євген Могіль. Але гол не зарахували, оскільки форвард хмельничан був в офсайді. Та на 89 хвилині хмельничани все одно зрівняли рахунок. Ян Морговський прострілив на Роману Опря, але м’яч влучив у ногу Сасовського з «Волині» й опинився в сітці воріт. Але на 90+3 хвилині матчі хмельничани залишилися в меншості – другу жовту картку отримав Ян Морговський.

Матч Поділля - Волинь тривав більше двох годин
Поділля - Волинь
Футболісти Поділля святкують гол
На трибунах Поділля був ажіотаж
Ян Морговський отримав червону картку наприкінці основного часу

Рахунок 1:1 в основний час означав, що попереду на команди очікують два екстра тайми по 15 хвилин.

«Поділлю» у меншості було важко стримувати гостей. Але вдавалося. А на 112 хвилині матчу «Волинь» забила, утім цей гол не зарахували – офсайд в гравця команди з Луцьку. Більше голів у цьому матчі (забитих з гри) не було. Далі… затяжна серія пенальті.

Настанова Віталія Костишина перед екстра таймами
Андрій Муляр у матчі Поділля - Волинь
Євген Могіль, новачок Поділля
Лава запасних та тренерів Поділля під час додаткових таймів

Андрій Федоренко одразу ж «потягнув» удар Рябова, а Андрій Ліповуз переграв голкіпера «Волині». Й «Поділля» отримало шанс піти у відрив. До того ж, другий удар луцької команди у виконанні Паламаря був вище воріт. Але скористатися таким шансом хмельничани не змогли. Ярослав Шпікула не зміг переграти Владислава Леванідова. Дійшло до того, що команди вже пробили по сім разів. Попереду ще по спробі й «Волинь» свій шанс реалізувала – Сасовський забив. А ось Могіль не зміг переграти Леванідова, і все. Рахунок у серії 4:5, далі крокує команда з Луцька.

Серія пенальті - лава запасних та тренерів Поділля
Поділля - Волинь - все вирішилося в серії пенальті
Волинь здолала Поділля в Кубку України

У наступному раунді «Волинь» зіграє з «Минаєм-Закарпаттям» в Ужгороді. З наступного етапу вступить у бій і волочиський «Агробізнес», який вдома прийматиме СК «Днпіро-1» з Української Прем’єр-ліги.

Ну, а «Поділля» зосередиться на чемпіонаті України в другій лізі. Вже 31 серпня у Тернополі хмельничани зіграють із «Нивою».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую