ye-logo.v1.2

Футбол. Неймовірний гол Курила та перемога «Агробізнеса» (ВІДЕО)

Спорт 5124
Ігор Курило забив гол-красень та відкрив рахунок у матчі Миколаїв - Агробізнес
Ігор Курило забив гол-красень та відкрив рахунок у матчі Миколаїв - Агробізнес. Фото: fcab.com.ua/

Волочиська команда перервала серію невдач.

 У 13 турі чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги волочиський «Агробізнес» грав на виїзді проти МФК «Миколаїв». І після двох поспіль поразок у першості та вже під керівництвом Олександра Іванова (Остап Маркевич більше не очолює «Агробізнес»), гостям вдалося перервати свою серію невдач.

«Агробізнес» із перших хвилин поєдинку намагався нав’язати власну гру супернику. Але забив не під час атаки, а після удару зі штрафного. До того ж, удару з власної половини поля. Схоже, футболісти «Миколаїва» очікували на передачу вперед від Ігоря Курила, але центральний захисник пробив одразу по воротах. І голкіпер Денис Старченко, який вийшов далеко від власних воріт, не зміг врятувати свій клуб від голу. І вже на 6 хвилині поєдинку рахунок на табло став 0:1.

Початок другого тайму знову став доволі вдалим для команди з Волочиська. Вже на 4 хвилині вони провели атаку, яка завершилася точним ударом Ігоря Сікорського, який забив свій сьомий гол у чемпіонаті. А в матчі рахунок став 0:2. Ще через три хвилини «Агробізнес» міг забити і втретє – але м’яч, після удару Руслана Черненка зі штрафного, влучив у стійку.

Матч так і завершився перемогою «Агробізнеса» з рахунком 2:0. Завдяки чому команда з Волочиська вже має 25 очок та з сьомого місця повернулася до трійки лідерів першості.

Свій наступний поєдинок «Агробізнес» проведе 19 жовтня в Волочиську проти одеського «Чорноморця».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую