ye-logo.v1.2

Футбол. Остап Маркевич більше не очолює «Агробізнес»

Спорт 3715
Агробізнес під керівництвом Остапа Маркевича навіть очолював першу лігу, але після трьох поспіль поразок Маркевич та Агробізнес розійшлися
Агробізнес під керівництвом Остапа Маркевича навіть очолював першу лігу, але після трьох поспіль поразок Маркевич та Агробізнес розійшлися. Фото: з архіву

Волочиський клуб оголосив про розірвання контракту з сином Мирона Маркевича.

«Агробізнес» з Волочиська, який п’ятого жовтня в матчі 12 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі вдома програв івано-франківскьому «Прикарпаттю» 1:2, розірвав контракт із головним тренером Остапом Маркевичем.

«ФК Агробізнес розірвав контракт із головним тренером команди Остапом Маркевичем за взаємною згодою сторін, - йдеться в повідомленні пресслужби клубу. - ФК «Агробізнес» дякує Остапу Мироновичу Маркевичу за роботу в нашому клубі та бажає успіхів у подальшій тренерській кар’єрі».

Остап Маркевич очолив «Агробізнес» в червні цього року. Команда під керівництвом сина відомого українського тренера Мирона Маркевича провела в першій лізі провела 12 матчів, з яких сім виграла, чотири програла та один звела у нічию. Наразі «Агробізнес» із 22 очками посідає сьоме місце в турнірній таблиці.

Під керівництвом Остапа Мироновича «Агробізнес» грав і в Кубку України, в якому поступився команді УПЛ СК «Дніпро-1» з рахунком 1:3. Враховуючий цей матч, а потім два наступних у чемпіонаті, волочиська команда має нині серію з трьох поразок.

До наступного поєдинку, який відбудуться 12 жовтня на виїзді проти МФК «Миколаїв», команду готують тренери, які входили до штабу Маркевича.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую