ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» завершив перше коло матчем у Києві

Спорт 2612
Руслан Черненко забив "Оболоні-Бровар", але "Агробізнес" не зміг здобути залікові бали в Києві
Руслан Черненко забив "Оболоні-Бровар", але "Агробізнес" не зміг здобути залікові бали в Києві. Фото: ілюстративне з архіву

Команда з Волочиська не змогла здобути залікові бали в грі проти ФК «Оболонь-Бровар».

Поєдинок «Оболонь-Бровар» - «Агробізнес» став заключним матчем 15 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі. І волочиська команда, в разі перемоги над киянами, завершила б перше коло змагань на першому місці. Але «Агробізнес» не вдалося ні виграти, ні втримати нічию. Гості, граючи в більшості з 80 хвилині матчу, втратили заліковий бал на останній компенсованій арбітром хвилини.

Вже на початку матчу «Агробізнес» ледь не повів у рахунку, коли захисник «Оболоні-Бровару», перериваючи пас на Бойчука, «зрізав» м’яч у бік власних воріт – киян врятувала стійка. Це був найбезпечніший момент у першому таймі. Але забити першим вдалося все таки господарям, коли на 45 хвилині Олександр Батальський виграв верхову дуель у захисників «Агробізнесу» та вразив ворота волочиської команди.

Після перерви гості намагалися уникнути поразки. Та тривалий час у них мало що виходило. Утім, чим ближче до завершення гри, тим все частіше «Агробізнес» загрожував воротам суперників. На 68 хвилині поєдинку «Оболонь-Бровар» від голу, після удару Ігоря Сікорського, навіть врятувала поперечина. Але волочиській команді все одно вдалося дотиснути суперника. На 70 хвилині після удару Віталія Груши Руслану Черненку вдалося бути першим на м’ячі та відправити його у сітку воріт киян – 1:1.

Читайте також: Матч «Діназ» - «Поділля» перенесли через захворюваність у хмельницькій команді

На 80 хвилині матчу «Оболонь-Бровар» залишилася в меншості – другу жовту картку отримав Олексій Майданевич. Та це схоже пішло на користь киянам, які почали грати активніше. Схожа ситуація була в матчі «Волинь» - «Агробізнес», коли гості також грали у більшості та… програли. Історія повторилася. Вже на 95 хвилині матчу бразилець Гутті переграв захисників «Агробізнеса» на «другому поверсі» в їхньому штрафному майданчику та відправив м’яч у сітку воріт гостей. Цей гол став переможним для киян. Отож, 2:1. І «Оболонь-Бровар» із 31 балом ділить перше місце із харківським «Металістом-1925». Команда з Волочиська з 28 балами ділить п’яте місце з «Волинню».

Вже другого листопада стартує друге коло чемпіонату України в першій лізі. «Агробізнес» гратиме в Полтаві проти «Кременя», який посідає 14 місце. Матч першого кола між цими командами в Волочиську завершився з рахунком 2:2. «Агробізнес» тоді втратив перемогу, пропустивши гол на 90 хвилині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую