ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» втратив очки в Луцьку

Спорт 2314
Агробізнес, якщо брати до уваги матч у Кубку України, програв другий поспіль матч
Агробізнес, якщо брати до уваги матч у Кубку України, програв другий поспіль матч. Фото: з архіву

Команда з Волочиська не змогла втримати перемогу, граючи у більшості.

«Агробізнес», який днями поступився в Кубку України СК «Дніпро-1», провів свій 11 матч у чемпоінаті України в першій лізі. Волочиська команда, яка очолювала першість, у Луцьку не змогла втримати перемогу над «Волинню», поступившись із рахунком 2:1.

Перший тайм поєдинку видався вдалим для підопічних Остапа Маркевича. Вони володіли ініціативою, контролювали м'яч та змогли забити гол. Сталося це на 22 хвилині, коли після навісу з кутового відзначився центральний захисник Ігор Курило.

У другому таймі все наче йшло до того, що команда з Волочиська зможе здобути свою сьому перемогу. Адже на 58 хвилині «Волинь» залишалася в меншості – другу жовту картку отримав Валерій Болденков.

«Важко давати обгрунтований коментар після такої гри, - після матчу сказав головний тренер «Агробізнеса» Остап Маркевич. - Потрібно подивитися відеозапис матчу. Мабуть, не потрібно було утримувати рахунок, а грати, як грали».
«Волинь» у меншості почала грати агресивніше. І саме пресинг лінії атаки дався взнаки на 76 хвилині, коли помилився голкіпер волочиського клубу Олександр Воробей, віддаючи пас на партнера. М'яч перехопив Денис Кажанов, який і встановив результат на табло – 1:1. А на 93 хвилині матчу, після атаки господарів лівим флангом, м'яч влучив у руку Сергію Палюху і ворота гостей призначили пенальті. Сіаваш Хагназарі пробив влучно і рахунок став 2:1. Отож, матч так і завершився перемогою «Волині».

Після 11 туру «Агробізнес» із першої сходинки перемістився на четверту. Наступний матч команда Маркевича проведе п'ятого жовтня в Волочиську проти івано-франківського «Прикарпаття».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую