ye-logo.v1.2

Кубок України з волейболу. «Епіцентр-Подоляни» зіграли в Житомирі

Спорт 2487
Епіцентр-Подоляни у Житомирі зіграв із Баркомом-Кажанами та Житичами
Епіцентр-Подоляни у Житомирі зіграв із Баркомом-Кажанами та Житичами. Фото: facebook.com/volleyball.zhitomir

Команда з Городка вилетіла з розіграшу змагань.

Городоцький «Епіцентр-Подоляни», який виступає в першій лізі національної першості, провів свої поєдинки третього етапу Кубка України в Житомирі. Суперниками подолян стали діючий чемпіон України львівський «Барком-Кажани» та один із лідерів Суперліги ВК «Житичі» з Житомира.

Для того, аби пройти до наступного раунду змагань, «Епіцентру-Подолянам» необхідно було посісти перше або друге місце в своїй групі. Теоретично це означало – виграти бодай один із двох матчів.

Та в першому поєдинку городоччанам не вдалося здолати «Барком-Кажани». Команда з Хмельниччини поступилася з рахунком 0:3. Враховуючи той факт, що львів’яни програли свій матч «Житичам» 1:3, «Епіцентру-Подолянам» необхідно було в заключній грі вигравати в житомирян з рахунком 3:0, щоб продовжити кубкову боротьбу.

Матч проти «Житичів» видався доволі напруженим та цікавим. Гравці «Епіцентру-Подоляни», наприкінці першого сету програвали 24:19, де змогли відіграти три поспіль подачі та подарувати надію своїм вболівальників на позитивне завершення партії. Утім, наступний розіграш завершився спірним рішенням арбітрів на користь господарів майданчику, через що «Житичі» виграли перший сет 25:22 та позбавили шансів подолян подолати цей етап Кубку України. Утім, волейболісти «Епіцентр-Подолян» не зупинилися і виграли наступний сет 25:23. Та виграти матч не вдалося – житомиряни здолали гостей у наступних двох партіях (25:18 та 25:23), здобувши перемогу в матчі з рахунком 3:1.

Зауважимо, що дві поразки в Житомирі від клубів Суперліги для городоцької команди стали першими в цьому сезоні. Адже до цих поєдинків вони ще не програвали. Тепер на «Епіцентр-Подоляни» очікують чергові поєдинки в чемпіонаті України серед команд першої ліги, які відбудуться в Івано-Франківську 8 та 9 лютого.

Читайте також: «Епізодично вони демонструють щось схоже на гру в волейбол», - тренер «Новатора»

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую