ye-logo.v1.2

Грицай проти Усика: борець з Хмельниччини викликав боксера на бій без правил

Спорт 3272
Богдан Грицай хоче дати Олександру Усику урок про «неприпустимість боїв без будь-яких правил»
Богдан Грицай хоче дати Олександру Усику урок про «неприпустимість боїв без будь-яких правил». Фото: Знімок з відео Богдана Грицая

Шепетівчанина обурили контроверсійні заяви Олександра Усика.

Вчора, 9 травня, 25-річний борець вільного стилю Богдан Грицай зі Шепетівки на своєму ютуб каналі виклав відеозвернення до боксера Олександра Усика. Його шепетівчанин викликав на бій без правил.

«Я, Богдан Грицай з української Шепетівки, звертаюся до Олександра Усика з українського Криму, тимчасово окупованого російською Федерацією. Олександре, подивився твоє останнє відео, де ти намагаєшся залякувати людей. Ти що, Кадиров? Насправді, я не жартую, — звертається до боксера Богдан Грицай. — Я не знаю, Усик, до чого тебе готують твої куратори. Але ти повинен зрозуміти, наскільки небезпечними є бої без будь-яких правил, які ти так намагаєшся просунути».

За словами Богдана Грицая, його обурили провокативні відеозаяви боксера. Тому шепетівчанин вирішив відреагувати як частина українського суспільства й викликати Олександра Усика на бій без правил.

«Ти не залишив мені вибору. Після цього бою ти засвоїш урок, що бої без будь-яких правил навіть для професійного боксера є неприпустимі. І буде тобі, Олександре, ще один урок: не тобі вирішувати, чий Крим, та що говорити й писати українцям», — наголосив Богдан Грицай.

Також борець зі Шепетівки зазначив, що буде інформувати людей про свій поєдинок з Олександром Усиком на своїх сторінках у соціальних мережах. 

Читайте також: Хмельничанці Марині Бех-Романчук присвоєно звання «Заслужений майстер спорту України»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую