ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» - «Агробізнес»: розминка перед стартом

Спорт 1788
Агробізнес та Епіцентр свій матч провели в Тернопільській області
Агробізнес та Епіцентр свій матч провели в Тернопільській області. Фото: fcab.com.ua

Команди з Дунаївців та Волочиська провели товариський матч.

Сьогодні, 24 червня, в чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги відновлюються поєдинки сезону 2019/2020 років. Утім, волочиський «Агробізнес» не зіграє нині у Львові проти «Руху» - це поєдинок перенесли на 7 липня. Причина – захворюваність ряду гравців львівської команди на Covid-19.

Отож, «Агробізнес» готується до матчу в Запоріжжі проти «Металургу», який має відбутися 29 червня. І вчора, 23 червня, волочиська команда на Тернопільщині зіграла товариський матч із дунаївецьким «Епіцентром», командою, яка першого липня продовжить свої виступи в чемпіонаті України серед аматорів.

Матч «Епіцентр» - «Агробізнес» видався цікавим не лише через кількість забитих голів (їх було п’ять), а рядом іншим обставин. Так, напередодні поєдинку в голкіпера «Агробізнеса» Сергія Чернобая завершився контракт із клубом. І в грі вже проти своїх ексодноклубників Сергій дебютував у воротах «Епіцентру». Натомість волочиський клуб поповнився новим воротарем – ним став Олег Мозіль, який два останні роки захищав кольори друголігового житомирського «Полісся».

Щодо матчу, то «Агробізнесу» постійно доводилося скорочувати рахунок у грі. Хоча саме волочиська команда мала б відкривати рахунок, але Дмитро Козьбан не реалізував пенальті. А ось Руслан Івашко свій шанс використав, коли забив з пенальті в ворота «Агробізнеса». Та невдовзі Микола Когут відновив паритет. Та згодом «Епіцентр» знову забив – другий пенальті, який знову реалізував Івашко. Та «Агробізнес» не лише зрівняв рахунок, коли забив Андрій Кухарук, а й зміг вирвати перемогу в компенсований арбітром час - переможний гол на рухунку Арсена Слотюка. Отже, команда з Волочиська перемогла з рахунком 3:2.

Вже 29 червня «Агробізнес» має зіграти свій перший офіційний матч цього року в Запоріжжі. А ось «Епіцентр» 1 липня – в Оржеві Рівненської області проти «ОДЕКу». Утім, не виключено, що цей матч, через ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції в Рівненській обалсті, пройде в іншому місті.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую