ye-logo.v1.2

Футбол. Матч «Рух» - «Агробізнес» можуть перенести

Спорт 1706
Матч Рух - Агробізнес можуть перенести
Матч Рух - Агробізнес можуть перенести. Фото: fcrukh.com

Причина – гравці львівської команди захворіли на Covid-19.

24 червня в чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги відновиться першість. І свій перший офіційний матч у цьому році мав би зіграти волочиський «Агробізнес». Утім, ймовірно, поєдинок у Львові проти «Руху» перенесуть.

Причиною перенесення матчу може стати те, що в «Русі» повідомили про інфікування коронавірусною інфекцією трьох гравців та одного працівника клубу». «ФК «Рух» звернувся в УАФ та ПФЛ з проханням перенести матч 20-го туру Першої ліги «Рух» – «Агробізнес» на пізніший термін», - повідомили в пресслужбі львівської команди.

«Чи перенесуть матч, чи ні – поки невідомо, - журналісту сайту «Є» повідомив віце-президент ФК «Агробізнес» Андрій Донець. – Команда готується до гри в Львові, оскільки поки що офіційного рішення немає. Якщо ж приймуть рішення, що матч у Львові потрібно буде зіграти пізніше, то, звісно, ми не проти, ситуація ж не з приємних». Відзначимо, що в Волочиську усі футболісти, тренери та працівники клубу 18 червня пройшли тестування на COVID-19. Результат – всі здорові.

Отож, якщо матч «Рух» - «Агробізнес» не відбудеться 24 червня, то волочиська команда відновить свої виступи у чемпіонаті 29 червня грою у Запоріжжі проти «Металурга». Принаймні, таким є календар, затверджений ПФЛ. Ну, а свій перший домашній поєдинок у 2020 році «Агробізнес» у Волочиську має зіграти 4 липня проти «Черкащини».

Нагадаємо, лідером першої ліги з 39 очками є «Рух». А волочиський «Агробізнес» ділить 3-6 місця з «Минаєм», «Інгульцем» та «Оболонню Бровар», маючи в активі на джва бали менше, ніж у львів’ян.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую