FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
2 Травня, 2024

Хмельницька легкоатлетка стала чемпіонкою України

Марина Бех-Романчук - багаторазова чемпіонка України. Фото: Дмитро Вакулка / dirtpix.eu

Всього честь Хмельниччини на першості представляли п’ятеро спортсменів.

У Луцьку пройшов головний старт національного легкоатлетичного сезону – чемпіонат України. Участь у ньому взяли п’ятеро спортсменів з Хмельниччини. Серед них і одна з найуспішніших українських легкоатлеток Марина Бех-Романчук.

Хмельничанка, яка минулого тижня виграла змагання в Польщі, була найсильнішою в секторі стрибків у довжину і на чемпіонаті України. Марина Бех-Романчук в кожній з шести спроб стрибала далі, ніж її суперниці. По суті, Марина могла завершувати змагання ще після першого стрибка з результатом 6 метрів 64 сантиметри. Адже головна переслідувачка Крістіна Грішутіна з Рівненщини у своїй найкращій спробі показала результат 6 метрів 41 сантиметрів. Та Марина Бех-Романчук виконала всі свої спроби та перемогла з результатом 6 метрів 81 сантиметр. Якщо брати до уваги лише літні чемпіонати України, то для хмельницької спортсменки це вже шостий поспіль чемпіонський титул в секторі стрибків у довжину.

У секторів стрибків у довжину змагалася і Анастасія Бубенюк. Але вона не подолала кваліфікацію, а тому посіла підсумкове 21 місце. Станіслав Бондар в бігу на 800 метрів у протоколі розмістився на 16 позиції, а Андрій Атаманюк на дистанції 1500 метрів був десятим. Натомість у шістку кращих в бігу на 3 тисяч метрів з перепонами увійшов Владислав Мартинюк.

Читайте також: Марина Бех-Романчук виграла змагання зі стрибків в довжину на етапі Діамантової ліги