ye-logo.v1.2

Марина Бех-Романчук виграла черговий міжнародний турнір

Спорт 1861
Марина Бех-Романчук за півтора тижні здобула дві перемоги та одне срібло на міжнарожних турнірах із легкої атлетики
Марина Бех-Романчук за півтора тижні здобула дві перемоги та одне срібло на міжнарожних турнірах із легкої атлетики. Фото: ілюстративне decabild.se

Цього разу хмельничанка перемогла в Польщі.

Хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук продовжує перемагати на міжнародних змаганнях із легкої атлетики. Цього разу хмельничанка вдало виступила в Польщі на турнірі «ORLEN Memorial Janusza Kusocinskiego».

У секторі стрибків у довжину Марина одразу ж захопила лідерство, стрибнувши в першій спробі на 6 метрів 41 сантиметр. Враховуючи те, що минулого тижня хмельничанка із результатом 6,76 метри була другою на «Меморіалі Іштвана Дьюлаї» в Угорщині, а з результатом 6,85 метри виграла етап «Діамантової ліги» в Швеції, Бех-Романчук прагнула в наступних спробах показати кращий результат. І в четвертій спробі хмельничанка приземлилася на позначці 6 метрів 78 сантиметрів, який дозволив їй виграти турнір у Польщі. Адже в найближчої конкурентки, яка стала срібною призеркою, Аліни Ротару з Румунії, найкращою спробою стали 6 метрів 67 сантиметрів.

Після трьох закордонних змагань, Марина Бех-Романчук повертається в Україну. І вже 29 серпня на хмельницьку легкоатлетку очікує старт у Луцьку, де відбудеться чемпіонат України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую