ye-logo.v1.2

Юні хмельничани вибороли нагороди на чемпіонаті України з бальних танців

Спорт 3607
Учасники народного ансамблю бального танцю «Успіх», міського будинку культури, вибороли комплекти золотих та бронзових медалей
Учасники народного ансамблю бального танцю «Успіх», міського будинку культури, вибороли комплекти золотих та бронзових медалей. Фото: надав Юрій Горобець

Хмельницький на національних змаганнях представляли три пари юних танцюристів.

Днями у Броварах відбувся чемпіонат України зі спортивно-бальних танців серед дітей та молоді. Хмельницький на національних змаганнях представляли три пари юних танцюристів, які є учасниками народного ансамблю бального танцю «Успіх», міського будинку культури - Дмитро Горобець та Уляна Крисько, Даніїл Горобець та Евеліна Кузмич, Олексій Цвігунов та Дарія Разіна.

За словами тренера танцюристів, керівника ансамблю бального танцю «Успіх» Юрія Горобця, змагання відбувались у двох номінаціях - латиноамериканські та європейські танці. Даніїл Горобець та Кузмич Евеліна вибороли два комплекти золотих медалей у європейській програмі, а Дмитро Горобець та Уляна Крисько здобули перше місце у латиноамериканських танцях в категорії до 19 років та бронзу у європейських танцях. Перше місце у віковій категорії до 14 років вибороли Олексій Цвігунов та Дарія Разіна.

«Такий успіх наших вихованців очікуваний, адже вони щодня тренуються та докладають максимум зусиль, щоб бути найкращими. Не відпочивши від змагань, ми далі активно відточуємо майстерність, адже через тиждень у нас черговий всеукраїнський чемпіонат, який відбудеться у Вінниці. Сподіваюся, що звідти ми також привеземо чимало нагород», - каже Юрій Горобець.

Танцюристи здобули чергові нагороди на чемпіонаті України. Фото: надав Юрій Горобець

Нагадаємо, нещодавно хмельницькі танцюристи Дмитро Горобець та Уляна Крисько стали призерами національних змагань зі спортивно-бальних танців. Вони здобули друге місце у віковій категорії до 16 років та вибороли третє місце у старшій віковій категорії до 19 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую