ye-logo.v1.2

Юні хмельничани стали призерами національних змагань зі спортивно-бальних танців

Спорт 2685
Пара є дійсним чемпіоном області зі спортивно-бального танцю
Пара є дійсним чемпіоном області зі спортивно-бального танцю. Фото: з фейсбуку

Танцівники опинилися за крок до перемоги.

Минулими вихідними в Києві відбувся чемпіонат України зі спортивно-бальних танців серед дітей та молоді. Хмельниччину на національних змаганнях представляла пара юних танцюристів з Хмельницького – 14-річний Дмитро Горобець та 12-річна Уляна Крисько.

Танцюристи виступили у двох вікових категоріях – до 16 років і до 19 років, де й посіли призові місця. Про це розповів тренер танцюристів, керівник ансамблю бального танцю «Успіх» Юрій Горобець.

«Це був чемпіонат зі спортивно-бальних танців. Номінація, у яких змагалися учасники, називається «Десять танців» – усі виконували по п’ять танців латини і п’ять танців «стандарт», - говорить Юрій Горобець. – Ми були за крок до перемоги. Дмитро та Уляна представляли Хмельницьку область і здобули друге місце у віковій категорії до 16 років та вибороли третє місце у старшій віковій категорії до 19 років».

Як зазначає тренер, у планах танцівників ще більше тренуватися і підвищувати майстерність, щоб наступного року все ж перемогти на національних змаганнях.

До теми: Хмельницька спортсменка стала кращою легкоатлеткою місяця в Україні.

Хмельничани привезли комплект нагород з чемпіонату України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую