FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
2 Травня, 2024

Футбол. «Епіцентр» - «Буковина»: два різні тайми та чотири голи

Руслан Івашко в матчі проти "Буковини" оформив дубль. Фото: з архіву

Дунаєвецька команда зіграла пропущений матч 10 туру.

Поєдинок «Епіцентр» - «Буковина» мав відбутися ще 7 листопада. Але його перенесли через захворюваність футболістів чернівецької команди. І ось, 18 листопада, команди таки провели поєдинок, який у підсумку не визначив переможця.

Домашня гра «Епіцентру» пройшла не в Дунаївцях, а у Львові на стадіоні «Скіф». А її початок став провальним для підопічних Ігоря Бадла. Адже вже на першій хвилині поєдинку вони, припустившись помилки в центрі поля, «проспали» контратаку гостей, яка завершилася голом Василя Палагнюка. Ще через 17 хвилин у ворота «Епіцентру» був призначений пенальті, який реалізував Борис Орловський. У підсумку вже на 18 хвилині рахунок був 0:2.

«Була два різних тайми, - після матчу сказав головний тренер «Епіцентра» Ігор Бадло. – Перший тайм, вважаю, ми повністю провалили». Та вже в другому таймі дунаєвчани змогли переламати хід поєдинку.

На 52 хвилині поєдинку затяжна атака номінальних господарів поля завершилася голом Руслана Івашка. Ще через 8 хвилин «Епіцентр» отримав шанс зрівняти рахунок, коли буковинці порушили правила на Романові Кузіві й арбітр призначив пенальті. Але Івашко не зміг переграти голкіпера «Епіцентра» Ігоря Фіяла. Утім, Івашко реабілітувався на 71 хвилині, забивши після навісу Віталія Кузіва. Та вирвати перемогу дунаєвчанам не вдалося – нічия 2:2.

«Епіцентр» залишився в турнірній таблиці на третьому місці, маючи в активі 21 бал, тоді як в лідерів – «Діназу» та «Поділля» на один заліковий пункт більше. Утім, у дунаєвчан ще є одна гра в запасі проти «Ужгорода».

Ну, а наступний матч «Епіцентр» зіграє 22 листопада проти вінницької «Ниви». Ця гра запланована у Волочиську. Ще один представник Хмельниччини – «Поділля», 22 листопада гратиме в Києві проти «Рубікона».

Читайте також: «Агробізнес» повернувся до трійки лідерів