ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» повернувся до трійки лідерів

Спорт 2144
Агробізнес у 12 матчах здобув 7 перемог, 1 нічию та поступився в 4 матчах
Агробізнес у 12 матчах здобув 7 перемог, 1 нічию та поступився в 4 матчах. Фото: з архіву

Команда з Волочиська здобула чергову перемогу.

Сьогодні, 16 листопада, завершився 13 тур чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги. Заключним матчем якого став поєдинок у Дніпрі, де «ВПК-Агро» приймав волочиський «Агробізнес».

Волочиський клуб, який приїхав із трьохматчевою серією перемог, вже на старті поєдинку був вимушений змінювати власну гру через пропущений гол. Адже на 18 хвилині матчу «ВПК-Агро» відкрив рахунок, коли після подачі з кутового м’яч від захисника «Агробізнеса» Романа Дідика опинився в сітці воріт. Прикрий автогол не пригнітив гостей і вони почали активніше атакувати ворота суперника. Вже за шість хвилин Дідик знову забив. Та цього разу в ворота «АПК-Агро».

Рахунок 1:1 протримався майже до перерви. Але на першій компенсованій арбітром хвилин затяжна атака гостей завершилася влучним ударом головою Віталія Груша. А тому у роздягальні команди пішли за мінімальної переваги гостей – 1:2.

У другому таймі «Агробізнесу» вдалося збільшити свою перевагу. На 70 хвилині матчу, після помилки голкіпера дніпровців на виході, Микола Когут віддав пас на Сергія Петрова, який і вразив ворота суперника – 1:3. Футболісти «ВПК-Агро» вже у компенсований час відіграли один м’яч, а потім… за якусь мить пролував фінальний свисток – 2:3.

«Агробізнес» виграв четвертий поспіль матч. І тепер команда з Волочиська має 22 залікових пункти та посідає третє місце в турнірній таблиці. Свій наступний матч «Агробізнес» має провести 20 листопада на рідному стадіоні «Юність» проти тернопільської «Ниви».

Читайте також: «Поділля» - «Карпати»: бій, який завершився на користь хмельничан (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую