ye-logo.v1.2

Волейбол. «Епіцентр-Подоляни» достроково вийшли у півфінал

Спорт 1982
ВК Епіцентр-Подоляни у 14 матчах чемпіонату України з волейболу здобув 14 перемог
ВК Епіцентр-Подоляни у 14 матчах чемпіонату України з волейболу здобув 14 перемог. Фото: facebook.com/Gorodok.best

Команда з городка здобула чергові перемоги в чемпіонаті України.

Городоцький «Епіцентр-Подоляни» провів свої матчі 9 туру першості країни з волейболу серед команд Суперліги. Черговими суперниками подолян стали два клуби з Вінниці. І, вигравши свої матчі, «Епіцентр-Подоляни» достроково вийшов до півфіналу плей-офф.

Матчі 9 туру пройшли в Городку. У першому поєдинку підопічні Юрія Мельничука здолали одного з аутсайдерів Суперліги ВСК «МХП-Вінниця» з рахунком 3:0 (25:15, 25:14, 25:23). У другій грі городоччанам протистояв ВК «МХП-Вінниця», клуб, якому вже вдавалося виграти в «Епіцентру-Подолян» дві партії, але програв із рахунком 2:3. Цього ж разу команда з Городка «не подарувала» супернику жодного сету, здолавши з рахунком 3:0 (25:22, 25:16, 25:20). Ця перемога для «Епіцентру-Подолян» стала 14-ою в чемпіонаті. І команда з Хмельниччини є єдиною, яка не програла ще жодного матчу.

Демонструючи 100% результат, подоляни достроково вийшли до наступного етапу чемпіонату. Адже за регламентом, команди, які за підсумками регулярної першості посядуть перше і друге місця, забезпечують собі путівки одразу ж до півфіналу плей-офф. Окрім «Епіцентру-Подолян» до півфіналу вийшов і львівський «Барком-Кажани».

Попереду на городоцьких волейболістів очікують матчі Кубка України в Львові – 29 січня проти ВК «Дніпро», а 30 січня проти «Барком-Кажанів». А потім пропущені матчі 6 туру чемпіонату проти львів’ян та «Покуття-Прибилів». Ці поєдинки пройдуть у Львові 5-6 лютого. Заключні ж поєдинки регулярної першості «Епіцентр-Подоляни» проведе в Житомирі 12-13 лютого проти «Житичей» та «Буревісника-ШВСМ».

Читайте також: Хмельницька спортсменка стала кращою легкоатлеткою року

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую