ye-logo.v1.2

Хмельницька спортсменка стала кращою легкоатлеткою року

Спорт 1439
Голосували уболівальники, експерти і представники медіа
Голосували уболівальники, експерти і представники медіа. Фото: Федерації легкої атлетики України

Чергову перемогу здобула Марина Бех-Романчук.

Стрибунка у довжину Марина Бех-Романчук визнана найкращою легкоатлеткою 2020 року в Україні. Як зазначають на сайті Федерації легкої атлетики України, в голосуванні брали участь уболівальники, експерти (Рада ФЛАУ) і представники медіа. Кожна категорія голосів враховувалася як третина від усіх голосів.

«Марину Бех-Романчук на перше місце поставили всі три категорії голосуючих. Попри те, що 2020-й через пандемію і пов’язані з нею карантинні обмеження був не настільки насиченим на змагання, як ми звикли, українка змогла стартувати не лише в Україні, а і за її межами. Хоча участь у міжнародних змаганнях була під питанням до останнього моменту», - йдеться у повідомленні..

Загалом, рік у Бех-Романчук видався хоч і незвичним, але більш ніж успішним. Взимку вона стала переможницею серії World Indoor Tour, вигравши всі чотири етапи, у яких брала участь, – у Карлсруе, Торуні, Глазго і Льєвані. Влітку виграла два етапи «Діамантової ліги» – у Стокгольмі і Досі. Також була першою на змаганнях у Берліні і Хожуві та посіла другі місця у Секешфегерварі, Інсбруці і Дессау. 2020 рік Марина завершила з результатами 6,92 м у зимовому сезоні і 6,91 – у літньому.

Нагадаємо, раніше Асоціація спортивних журналістів України визначила десятку кращих атлетів 2020 року. І рейтинг найкращих очолила хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую