ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» в Ужгороді зазнав першої поразки в чемпіонаті

Спорт 2668
Епіцентр у чемпіонаті не програвав 10 матчів, і 23 березня зазнав першого фіаско
Епіцентр у чемпіонаті не програвав 10 матчів, і 23 березня зазнав першого фіаско. Фото: ілюстративне facebook.com/fckryvbas

Дунаєвчани провели пропущений матч 11 туру.

Дунаєвецький «Епіцентр» 23 березня зіграв пропущенний матч 11 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А» проти ФК «Ужгород». Для команди Ігоря Бадла цей виїзний поєдинок став першим офіційним у 2021 році. І «Епіцентр» вперше у чемпіонаті поступився.

Гості доволі активно розпочали матч в Ужгороді та створили ряд небезпечних моментів, які могли призвести до взяття воріт господарів. Та на 17 хвилині удар Андрія Беженара відбив голкіпер, а згодом Михайло Готра врятував закарпатців і після удару Миколи Буя. Найнебезпечніший момент «Епіцентр» створив на 33 хвилині, коли після кутового головою пробив Олег Нечипоренко. Господарів від голу врятувала поперечина воріт.

Закарпатці ж майже не мали моментів біля воріт Єгора Поповича. Але на 44 хвилині вони вдало розіграли штрафний, який завершився влучним ударом Олега Вишневського – 1:0.

Вже на початку другого тайму «Ужгород» міг збільшити свою перевагу, кола Адріан Пуканич пробивав зі штрафного, але м’яч пролетів поруч із хрестовиною. Гості ж відзначили потужним ударом над поперечиною у виконанні Андрія Беженара. А на 65 хвилині дунаєвчани залишилися в меншості – другу жовту картку отримав Віталій Бадло.
Граючи в меншості «Епіцентр» все одно намагався відігратися. А тому гості очікували на свій шанс – зловити суперника на контратаці. І дочекалися. На 88 хвилини швидкий контрвипад закарпатців завершився влучним ударом Юрія Чонки.

У підсумку «Ужгород» переміг «Епіцентр» 2:0.

Після цього матчу ФК «Ужгород» із 28 очками перемістився на друге місце, посунувши хмельницьке «Поділля», випереджаючи хмельничан на три очки. Але в «Поділля» на матч зіграний менше. А тому вони можуть знову зрівнятися з закарпатцями вже 25 березня, якщо виграють у домашньому матчі в львівських «Карпат». У «Епіцентра» залишається 24 очки та 4 місце.

Свій наступний матч «Епіцентр» зіграє 29 березня в Хмельницькому проти «Поділля».

Читайте також: Два матчі переносяться через погоду

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую