ye-logo.v1.2

Cпортсмени із Хмельниччини здобули три нагороди у міжнародних змаганнях

Спорт 1712
Міжнародні змагання відбувалися у Туреччині
Міжнародні змагання відбувалися у Туреччині. Фото: adm-km.gov.ua

Перемоги спортсмени привезли із міжнародних змагань у Туреччині.

У центральній частині Туреччини, в районі міста Кайсері, 23-го та 27-го квітня відбулись міжнародні змагання з маунтенбайку за участі спортсменів з 10-и країн. У складі збірної команди України виступили двоє представників Хмельницької області. Про це повідомляє сайт Хмельницької ОДА.

В перших перегонах – Best High Altitude MTB Cup, класу UCI С2, найшвидшою серед юніорок була Наталія Сафронюк – здобула золоту медаль.

Наступна гонка – Velo Erciyes MTB Cup (клас C1), принесла нашим спортсменам дві нагороди у олімпійському крос-кантрі. Дмитро Тітаренко завоював золото серед чоловіків. Наталія повторила свій результат – перемогла у змаганнях юніорок.

Довідка: Маунтенбайк (англ. mountain biking) — вид спорту, що включає їзду на велосипеді бездоріжжям, зазвичай пересіченою місцевістю за допомогою або спеціального обладнаного гірського або гібридного дорожнього велосипеда.

В перших перегонах – Best High Altitude MTB Cup, класу UCI С2, найшвидшою серед юніорок була Наталія Сафронюк – здобула золоту медаль. 

До теми: Футбол. «Ужгород» - «Поділля»: два пенальті та перша поразка в сезоні

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую