ye-logo.v1.2

Футбол. «Ужгород» - «Поділля»: два пенальті та перша поразка в сезоні

Спорт 1881
У першому колі в Хмельницькому Поділля перемогло Ужгород 2:1. Тепер на виїзді хмельничани поступилися 1:3
У першому колі в Хмельницькому Поділля перемогло Ужгород 2:1. Тепер на виїзді хмельничани поступилися 1:3. Фото: з архіву

Хмельничанам не вдалося залишитися єдиною командою, яка ще не програвала.

У чемпіонаті України з футболу в другій ліз групі «А» завершилися усі матчі 19 туру. Центральний поєдинок відбувся 26 квітня в Ужгороді, де місцева команда приймала хмельницьке «Поділля». Хмельничани були єдиним клубом групи «А», який ще не програв жодного матчу. Утім, ця серія з 16 поєдинків, завершилася. «Ужгород» переміг з рахунком 3:1 та вийшов на перше місце в турнірній таблиці.

«Поділля» доволі активно розпочали свій виїзний матч. Але через хвилин 15 закарпатцям вдалося вирівняти гру. Та обидві команди не ризикували йти всіма силами вперед, а тому перший тайм не став багатим на гострі моменти. Однак, саме хмельничанам вдалося першими відзначитися в цьому матчі. На 45 хвилині Володимир Савошко прострелив у штрафний майданчик господарів, де Дмитро Пріхна в стрибку головою влучно пробив – 0:1.

«Ужгород» одразу пішов у наступ і на 2 компенсованій арбітром хвилині зміг заробити пенальті – м’яч влучив у руку Віталія Каверіна. Віктор Ряшко з 11-метрової позначки переграв Олега Чуваєва і на перерву команди пішли за рахунку 1:1.

У другому таймі закарпатці заробили ще один пенальті. На думку арбітра Олександра Павлюка з Києва, Ян Морговський не за правилами зупинив Андріана Пуканича в штарфному майданчику «Поділля». А тому і вказав на 11-метрову позначку, з якої знову забив Ряшко.

Хмельничани намагалися уникнути поразки, але… на 85 хвилині непорозуміння між Чуваєвим та Короховим призвело до того, що Пуканич забив третій гол у ворота гостей. Отож, «Ужгород» здолав «Поділля» з рахунком 3:1.

«Поділля» із першої сходинки перемістилося на другу. В хмельничан, як і раніше, 38 балів. Зазначимо, що втратили очки і «Карпати» з Галича, які нині поступилися столичній «Оболоні» з рахунком 2:0. Тепер у «Ужгорода» 41 бал, у хмельничан та галичан на три менше. Ще один представник Хмельниччини – дунаєвецький «Епіцентр», який в 19 турі переміг львівські «Карпати», із 31 очками посідає 5 місце.

У 20 турі 30 квітня «Епіцентр» в Дунаївцях прийматиме «Волинь-2». А ось «Поділля» зіграє 1 травня в Хмельницькому проти вінницької «Ниви». «Ужгород» цей тур пропускати. А центральний матчем можна назвати гру «Карпат» із Галича проти «Діназа», яка пройде 1 травня.

Читайте також: Баскетбол. Вперше у фіналі, вперше у Хмельницькому

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую