ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» втратив очки, конкуренти також

Спорт 1763
Агробізес програв Прикарпаттю і не зміг обійти Металіст-1925 у турнірній таблиці
Агробізес програв Прикарпаттю і не зміг обійти Металіст-1925 у турнірній таблиці. Фото: fc.if.ua

У першій лізі відбулися поєдинки 25 туру.

Волочиський «Агробізнес», який до цього не програвав сім матчів поспіль (дві перемоги та 5 нічиїх), у 25 турі програв в Івано-Франківську «Прикарпаттю». Після гри наставник волочиської команди Олександр Чижевський висловив претензії до своїх футболістів. Заявивши: «Ми володіли ініціативою на 80%. «Привезти» собі два м’ячі, потрібно було примудритися. Коментувати гру не хочу», - сказав Олександр Арсентійович.

Навряд чи багато хто міг спрогнозувати, що «Прикарпаття» зможе здолати «Агробізнес». Адже івано-франківці посідали передостаннє місце в турнірній таблиці, тоді як подоляни боряться за нагороди в першій лізі. Але, «Агробізнес», маючи перевагу та моменти в матчі, не зміг втілити їх у голи. Натомість прикарпатці на 63 хвилині скористалися непорозумінням захисника та голкіпера гостей і Роман Дитко відкрив рахунок у грі. А на 85 хвилині поєдинку потужний удар Андрія Хоми змусив Олега Мозіля вдруге витягати м’яч із сітки власних воріт – 2:0. Гостям все таки вдалося відіграти один гол – на 90+1 хвилині забив Руслан Черненко, для якого цей м’яч став 12-им в чемпіонаті. Утім, врятуватися від поразки команді з Волочиська не вдалося. «Прикарпаття» перемогло 2:1.

Тепер в «Агробізнеса» 45 очок і команда продовжує перебувати на 4 місці. Але втратили бали й основні конкуренти, які йдуть попереду. Харківський «Металіст-1925» має 47 очок, адже в 25 турі зіграв внічию із столичною «Оболонню». Одеський «Чорноморець, зігравши 1:1 в Миколаєві, має 52 очки. Ну, а лідирує рівненський «Верес», в якого 55 очок та ще дві гри в запасі.

Свій наступний матч «Агробізнес» проведе 15 травня в Волочиську. В гості до команди Чижевського завітає одеський «Чорноморець».

Читайте також: «Поділля» - «Чайка»: переможний, але важкий матч (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую