FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
6 Липня, 2024

«Епіцентр» - «Поділля»: останній матч сезону, який покажуть в прямому ефірі

Матч у Хмельницькому між Поділлям та Епіцентром не виявив переможця. Фото: з архіву

Сьогодні в Дунаївцях пройде матч заключного 26 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А».

11 червня о 17.30 на дунаєвецькому стадіоні «Колос» місцевий «Епіцентр» прийматиме хмельницьке «Поділля». Обидва представники Хмельниччини в ПФЛ майже до останнього боролися за путівку до першої ліги і в попередньому турі ця заочна боротьба завершилася. «Поділля» перемогло «Рубікон», «Епіцентр» програв «Ниві». А відтак хмельничани достроково здобули путівку до першої ліги, а дунаєвчани втратили усі шанси на підвищення в класі.

Утім, сьогодні, можна спрогнозувати, обидві команди в Дунаївцях все одно гратимуть виключно на перемогу. «Епіцентр» хоче зберегти за собою третє місце в турнірній таблиці, а «Поділля» ще має теоретичні шанси посісти перше місце в групі «А» та зіграти в фіналі другої ліги проти харківського «Металу». Це станеться за умови, якщо хмельничани виграють свій матч 26 туру, а ФК «Ужгород» втратить очки в поєдинку проти луцької «Волині-2».

Матч «Епіцентр» - «Поділля» обслуговувати бригада арбітрів на чолі з Максимом Козиряцьким з Запоріжжя. Цей 40-річний арбітр УПЛ у квітні цього року працював на матчі іншого професіонального клубу з Хмельниччини - волочиського «Агробізнеса», в півфіналі Кубка України, в якому київське «Динамо» перемогло з рахунком 3:0.

«Поділля» до матчу в Дунаївцях підходить у піднесеному настрої та без кадрових втрат. А ось «Епіцентр» має певні проблеми – через дискваліфікацію матч пропустять одразу двоє основних захисників команди Віталій Бадло та Євгеній Захарченко.

Матч «Епіцентр» - «Поділля» транслюватимуть у прямого ефірі 11 червня о 17.30.

Читайте також: Через 15 років «Поділля» повертається до першої ліги
«Поділля» - «Епіцентр»: матч, на який довго чекали (ФОТО + ВІДЕО)