ye-logo.v1.2

Чемпіонат області з футболу: в одному матчі одразу 12 голів

Спорт 1505
Красилівський Случ забив в одному матчі одразу 12 голів
Красилівський Случ забив в одному матчі одразу 12 голів. Фото: ілюстративне з архіву

Матчі 5 туру видалися доволі результативними.

 У чергових поєдинках першості області з футболу було забито 43 голи, 23 з яких забили в двох поєдинках. Найрезультативнішими матчами стали ігри у Меджибожі та Чемерівцях. Отож, детальніше про матчі 5 туру чемпіонату України.

У групі 1 поєдинки звітного туру стали останніми в першому колі. І центральним поєдинком стала гра в Полонному, де місцевий «Колос» приймав «Перлину Поділля» з Білогір’я. Обидві команди до цього матчу не програли жодної гри. Та в очному протистоянні лідерів групи сильнішою була білогірська команда, яка перемогла з рахунком 3:0. Усі голи на рахунку легіонера Клейтона Брауна. Виїзної перемогою відзначилися й деражнянські «Патріоти», який з рахунком 2:0 здолали шепетівський «Лісівник». А ось старокостянтинівський «Цукровик» зміг вдома переграти 2:0 «Еліту» з Пасічної.

Без очкових втрат продовжує в групі 2 виступати теофіпольська «Іскра», яка цього разу з рахунком 4:1 здолала летичівську «Ниву». ФК «Антоніни», який посідає третє місце, в Деражні переміг «Олімп» 3:1. Ну, а нарезультативнішим матчем усього 5 туру став поєдинок у Меджибожі, де місцева команда приймала красилівський «Случ», який посідає друге місце. Красилівчани забили в ворота гостей 12 голів без відповіді, 8 з яких на рахунку Сергія Олексюка.

У наступному турі 19 червня ОТГ в Старій Синяві прийматиме «Іскру», а «Меджибіж» 20 червня зіграє на виїзді з ФК «Антоніни». Матч «Ниви» у Летичеві проти «Олімпа» також запланований на 20 червня. А ось «Случ» цей тур пропускатиме.

Першої поразки в чемпіонаті зазнав діючий чемпіон новоушицький «Агробізнес», який виступає в групі 3. У рідних стінах «Агробізнес» програв з рахунком 0:1 «Спортлідеру» зі станції Дунаївці. Програла вдома і «Вікторія» з Городка – ця команда поступилася 1:2 «Евеліні» з Ярмолинець. А ось «Оболонь-Чемерівці» вдома «розтрощила» з рахунком 10:1 «Колос» із Лисця.

У 6 турі 19 червня «Спортлідер» прийматиме «Оболонь-Чемерівці», а «Сокіл» у Соколівці – «Агробізнес». Матч «Колос» - «Вікторія» запланований на 20 червня.

Нагадаємо, до фінальної частини чемпіонату вийдуть по дві найкращі команди з кожної групи.

Читайте також: «Епіцентр» - «Поділля»: три голи та перше місце хмельничан

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую