ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» - «Поділля»: три голи та перше місце хмельничан

Спорт 3379
Віталій Каверін відкрив рахунок у матчі Епіцентра проти Поділля на 18 хвилині
Віталій Каверін відкрив рахунок у матчі Епіцентра проти Поділля на 18 хвилині. Фото: з архіву

У другій лізі групі «А» завершився чемпіонат.

Матч заключного 26 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А», в якому дунаєвецький «Епіцентр» приймав хмельницьке «Поділля», видався цікавим на моменти та результативним. Затримка на 30 хвилин, три голи, перше місце хмельничан – ось неповний перелік цікавинок матчу, в якому зустрілися дві команди з Хмельниччини.

Поєдинок у Дунаївцях мав розпочатися 11 червня о 17.30. Але стартовий свисток арбітра пролунав на півгодини пізніше. Як виявилося, судді не дозволили командам вийти на поле в раніше заявлених формах, оскільки вони дуже схожі – біло-синього кольору. Враховуючи той факт, що господарі поля мають право обирати, в якій формі гратимуть, «Поділля» мало б переодягнутися в іншу. Та хмельничани інший комплект з собою не брали. Щоб не чекати зайву годину на доставки форми з Хмельницького, переодягатися в синьо-червону пішли футболісти «Епіцентра».

І саме господарі поля були близькими першими відкрити рахунок у грі, але спочатку «Поділля» врятував нападник Ігор Карпенко, а згодом бразилець Барбоса да Сілва не влучив у ворота хмельничан з декількох метрів. «Якби ми реалізували свої моменти за рахунку 0:0, то все могло б бути інакше», - після гри сказав головний тренер «Епіцентра» Ігор Бадло.

Наставник хмельничан Віталій Костишин після матчу виглядав задоволеним. Він також говорив про нереалізовані моменти суперника. «Але у футболі так буває», - сказав Віталій Володимирович.

«Поділлю» ж вдалося забити тричі. Спочатку на 18 хвилині матчу в воротах «Епіцентра» відзначився Віталій Каверін, а вже на 32 хвилині рахунок, після голу Ігоря Карпенка, став 0:2. Ще один гол хмельничани забили в другому таймі – на 75 хвилині його на свій рахунок записав Станіслав Мораренко.

Та певною несподіванкою став результат іншого матчу – «Волинь-2»-«Ужгород», який завершився внічию 1:1. «Волинь-2», яка посідає передостаннє місце, змогла відібрати очки в «Ужгорода», який йшов на першій позиції. Враховуючи те, що «Поділля» перемогло «Епіцентр» з рахунком 3:0, а закарпатці зіграли внічию, саме хмельничани посіли перше місце в групі «А». Дунаєвчани фінішували на четвертому місці й наступного чемпіонату знову гратимуть у другій лізі.

Отож, для «Поділля» сезон не завершився. Тепер хмельничани 16 червня в Черкасах зіграють з переможцем групи «Б» харківським «Металом», щоб визначити чемпіона другої ліги. За словами Віталія Костишина, його команда хотіла бути першою в групі «А» та потрапити до «золотого фіналу». «Попри те, що ми вийшли до першої ліги, ми ще й отримали шанс стати чемпіонами другої ліги», - сказав Віталій Костишин.

Читайте також: Хмельничанка Марина Бех-Романчук здобула «бронзу» на етапі «Діамантової ліги»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую