ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес», «Поділля» та «Епіцентр» розпочали сезон

Спорт 3650
Матч Поділля-Оболонь відвідали, офіційно, 4450 глядачів
Матч Поділля-Оболонь відвідали, офіційно, 4450 глядачів. Фото: Віктора Зарванського

Команди з Хмельниччини провели свої матчі в чемпіонатах України.

Відбулися поєдинки першого туру в першій та другій футбольних лігах. І усі три клуби Хмельниччини свої матчі провели в рідних стінах. Утім, перемогу здобув лише дунаєвецький «Епіцентр», а волочиський «Агробізнес» та хмельницьке «Поділля» зіграли внічию.

У Волочиську «Агробізнес» приймав луцьку «Волинь». Гості двічі поступалися в рахунку, але змогли врятуватися від поразки. Тому наставник «Волині» Альберт Шахов залишився задоволений діями своєї команди. А ось головний тренер «Агробізнеса» Олександр Чижевський казав про те, що розраховував на перемогу в цій грі. Утім, команді не вдалося досягнути успіху. Тому і результатом залишився незадоволений. Волочиській команді вдалося відкрити рахунок у матчі на останній хвилині першого тайму, коли після прострілу Юрія Романюка м’яч у власні ворота зрізав Олександр Чернов. Але гості відігралися на 78 хвилині, коли за «Волинь» відзначився Андрія Ляшенко. А потім був результативний удар від Віталія Груші, який вивів «Агробізнес» вперед у рахунку на 80 хвилині. Та через дві хвилини удар зі штрафного Максима Войтіховського встановив остаточний рахунок у грі – 2:2.

А в Хмельницькому «Поділля», майже після 15-річної перерви, провело свій перший матч у першій лізі. В гості завітала київська «Оболонь». Цей поєдинок викликав ажіотаж серед вболівальників – адже біля кас, де продавали квитки, утворилися черги. А, за офіційними даними ПФЛ, гру «Поділля» - «Оболонь» відвідали 4450 глядачів. Утім, гучна підтримка трибун не допомогла хмельничанам перемогти. «Поділля», хоч і було ближчим за суперника, аби забити, але так і не відкрило рахунок у грі. Бойова нічия 0:0.

Читайте також: Як у Хмельницькому вітали ФК «Поділля»: футболка Зінченка, нагороди та заяви про майбутнє (ФОТО)

У наступному турі обидва представники Хмельниччини в першій лізі проведуть свої матчі на виїзді. Волочиський «Агробізнес» 31 липня гратиме в Дніпрі проти «ВПК-Агро» - команди, яка в першому турі в Кременчузі поступилася «Кременю» з рахунком 0:2. А хмельничани – 2 серпня в Луцьку проти «Волині».

Дунаєвецький «Епіцентр», після виходу «Поділля» до першої ліги, став єдиним представником Хмельниччини в другій лізі групі «А». Свій стартовий матч у новому чемпіонаті дунаєвчани провели на рідному стадіоні «Колос», а суперником «Епіцентру» стала вінницька «Нива». Дунаєвчани ще в першому таймі могли вразити ворота гостей, але «Ниву» не раз рятував голкіпер Максим Гурідов. Утім, на 72 хвилині й він виявився безсилим, коли простріл Андрія Беженара результативно замкнув бразилець Барбоса да Сілва. Цей гол став єдиним у матчі, а «Епіцентр» переміг з рахунком 1:0.

Свій наступний матч «Епіцентр» зіграє 31 липня в Києві проти «Лівого берегу», який в першому турі здолав черкаський «ЛНЗ» з рахунком 2:1.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую