FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
22 Липня, 2024

Кубок області з футболу. Визначили місто та дату проведення фіналу

Фінал Кубка Хмельницької області з футболу пройде 24 серпня. Фото: з архіву

У вирішальному матчі за почесний трофей зіграють команди з Теофіполя та Красилова.

У фіналі Кубка області з футболу 2021 року зійдуться теофіпольська «Іскра» та красилівський «Случ». Саме ці команди пройшли увесь шлях турніру від другого попереднього етапу. А вирішальна гра пройде в Хмельницькому. Про це журналісту сайту «Є» повідомив голова Хмельницької обласної асоціації футболу Ігор Хіблін.

«Фінал Кубка області вже традиційно проведемо в Хмельницькому, - каже Ігор Хіблін. – Він відбудеться 24 серпня на спорткомплексі «Поділля». Володар Кубка, згідно регламенту змагань, визначиться за підсумками одного матчу».
«Іскра» та «Случ» свою кубкову ходу розпочинали з попереднього етапу. Так, теофіпольська команда спочатку здолала білогірську «Перлину Поділля» з рахунком 3:1. В 1/4 фіналу «Іскра» двічі переграла «Лісівник» з Шепетівки – 3:1 та 3:0. А у півфіналі команда Ігоря Шишкіна двічі була сильнішою за «Колос» з Полонного – 4:1 та 3:1.

Красилівчани ж на попередньому етапі перемогли з рахунком 4:2 перемогли «Патріотів» з Деражні. Вже в 1/4 фіналі вони двічі здолали «Антоніни» - 5:0 та 3:0. А у півфінальному протистоянні «Случ» переграв минулорічного чемпіона області новоушицький «Агробізнес» - 4:2 та 2:1.

І ось, 24 серпня, «Іскра» та «Случ» зійдуться у фіналі Кубка області, який минулого року, нагадаємо, виграв дунаєвецький «Епіцентр».

Читайте також: Олімпіада в Токіо: всі результати спорстменів із Хмельниччини