ye-logo.v1.2

Олімпіада в Токіо: всі результати спортсменів із Хмельниччини

Спорт 8230
Марина Бех-Романчук у Токіо була п
Марина Бех-Романчук у Токіо була п'ятою, а її чоловік Михайло Романчук - здобув срібну та бронзові медалі. Фото: Yuri Shapovalov

Жодному атлету, який родом із Хмельницької області, на Олімпійських іграх-2020 не вдалося стати призером змагань.

В японському Токіо тривають Олімпійські ігри, участь в яких брали і п’ятеро спортсменів із Хмельницької області. І кращою з наших стала єдина офіційна представниця Хмельниччини Марина Бех-Романчук. Решта ж спортсменів, які представляють інші області України, посіли нижчі місця у своїх видах, ніж хмельничанка.

Отож, Марина Бех-Романчук, яка змагалася в секторі стрибків у довжину, вийшла не лише у фінал змагань, а й до останнього мала шанси на медалі. Утім, із результатом 6 метрів 88 сантиметрів, Марина посіла 5 місце. Утім, відзначимо рівнянина Михайла Романчука, який є чоловіком хмельницької легкоатлетки. Михайло, який тренувався в Хмельницькому, здобув срібну та бронзову медалі в Токіо з плавання.

Ще одна легкоатлетка – Вікторія Ткачук із Шепетівщини, яка виступає за Донецьку область, взяла участь у двох дисциплінах змагань. У бігу на 400 метрів з бар’єрами Вікторія дійшла до фіналу, де посіла 6 місце з кращим своїм результатом у кар’єрі – 53,79 секунди. Змагалася Ткачук і в жіночій естафеті 4 по 400 метрів, де разом із партнерками по збірній України не змогла пробитися до фіналу, посівши 6 місце в півфінальному забігу. При цьому, українки продемонстрували свій найкращий час у сезоні – 3 хвилини 24,5 секунди.

Без нагород повернулася додому і Людмила Оляновська з Ярмолинеччини, яка виступає за Київську область. Вчора, 6 серпня, Людмила в спортивній ходьбі на 20 кілометрів фінішувала на 43 місці, подолавши дистанцію за 1 годину 40 хвилин та 20 секунд.

Не вдалося зачепитися на медалі й нашим веслувальникам Дмитру Янчуку та Павлу Алтухову, які нині представляють Полтавщину. Нагадаємо, вони в каное-двійці на дистанції 1000 метрів показали 13 результат. А сьогодні, 7 серпня, Павло Алтухов змагався у півфіналі у веслуванні на каное-одиночці серед чоловіків на дистанції 1000 метрів. І уродженцю Хмельницького не вдалося вийти до головного фіналу, а у втішній гонці він фінішував четвертим. А відтак посів у загальному 13 місце.

Читайте також: Як у Хмельницькому вітали ФК «Поділля»: футболка Зінченка, нагороди та заяви про майбутнє (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую