ye-logo.v1.2

Футбол. «Епіцентр» - «Любомир»: усе вирішив один гол

Спорт 2346
У Сергія Чернобая в матчі Епіцентр - Любомир майже не було роботи, але наприкінці гри він врятував свою команду від голу
У Сергія Чернобая в матчі Епіцентр - Любомир майже не було роботи, але наприкінці гри він врятував свою команду від голу. Фото: ілюстративне з архіву

Дунаєвецька команда здобула другу перемогу в чемпіонаті України з футболу в другій лізі групі «А».

В гості до «Епіцентра» 14 серпня завітав ФК «Любомир» з Київської області. Команда, яка в попередньому турі зазнала розгромної поразки від «Лівого берегу» з рахунком 11:0, а в трьох матчах всього пропустила 17 голів, забивши лише один. А тому кияни вважалися аутсайдерами цього протистояння. Утім, дунаєвчанам здолати суперника було не просто.

Щоправда, налаштувати футболістів «Епіцентру» на матч проти «Любомира» тренерському штабу було не важко. Принаймні, так після гри сказав наставник дунаєвецької команди Олег Надуда. «Ми програли два поспіль матчі, - каже Олег Надуда. – А тому цей матч для був як фінал Кубка. Нам потрібна була лише перемога і хлопці це добре розуміли».

Гості напередодні гри в Дунаївцях дозаявили одразу чотирьох футболістів, як очевидно підсилили гру ФК «Любомир». Серед них і ексголкіпер ФК «Кривбас» Дмитро Черниш. Саме його відмінна гра на лінії воріт не раз рятувала «Любомир» від голу. «Епіцентр» повністю контролював гру, створював моменти. Але забити команді з Дунаєвець ніяк не вдавалося.

Однак на 68 хвилині «Епіцентру» вдалася результативна атака. Андрій Беженар навіс у штрафний майданчик в район одинадцятиметрової позначки, де Євгеній Немтінов в один дотик переправив м’яч у сітку воріт – 1:0. На цьому дунаєвчани не зупинилися. Вона продовжили атаки на ворота суперника, але збільшити перевагу в рахунку не змогли. А ось гості вже на 90+1 хвилині ледь не зрівняли рахунок, провівши стрімку контратаку, яка завершилася ударом Данила Горбатока. Господарів врятував Сергій Чорнобай.

Отож, «Епіцентр» переміг «Любомир» 1:0. І тепер в активі команди Олега Надуди 6 очок у чотирьох матчах. Свій наступний поєдинок в чемпіонаті дунаєвчани проведуть 23 серпня на Київщині проти «Чайки». Та перед чим «Епіцентр» у Дунаївцях 18 серпня зіграє матч Кубка України проти хмельницького «Поділля».

Читайте також: «Поділля» та «Агробізнес» поступилися в Краматорську та Житомирі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую