ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» поступилися в Краматорську та Житомирі

Спорт 2109
Денис Островський забив за Поділля другий матч поспіль. Але в Краматорську цього голу не вистачило для позитивного результату команди
Денис Островський забив за Поділля другий матч поспіль. Але в Краматорську цього голу не вистачило для позитивного результату команди. Фото: facebook.com/fcpodillya

Обидві команди з Хмельниччини не змогли набрати залікових очок у четвертому турі першої ліги.

Після перших перемог у сезоні, які «Поділля» та «Агробізнес» здобули в рідних стінах у третьому турі, представники Хмельниччини намагалися закріпити свій успіх у чергових поєдинках. Але ні хмельницькій команді, ні волочиській, не вдалося здобути позитивного результату на виїзді. Хоча обидві команди, мабуть, не заслуговували на поразки.

«Поділля» грало на Донечччині проти «Краматорська». І вже на 9 хвилині матчу господарям поля вдалося забити у ворота хмельничан та повести в рахунку – 1:0. А забив Арсентій Дорошенко, який позаминулого чемпіонату грав за «Поділля». Цей гол наче розлютив подолян і вони доволі активно пішли вперед, створюючи момент за момент біля воріт «Краматорська». Ось тільки реалізувати їх не могли. Утім, на 39 хвилині хмельничани дотиснули суперника та зрівняли рахунок – 1:1. Забив Денис Островський.

Читайте також: «Поділля» — «ВПК-Агро»: три голи та перша перемога

У другому таймі «Краматорську» знову вдалося повести в рахунку. Коли на 58 хвилині відзначився Володимир Коробка. «Поділлю» знову довелося «штурмувати» ворота суперника. Ось тільки цього разу зрівняти рахунок не вдалося. А наприкінці матчу було ще два вилучення. Спочатку, на 81 хвилині, червону картку отримав донеччанин Павло Похитайло, який вдарив рукою Артема Панасенкова. А через 5 хвилин вилучили і Панасенкова – він отримав другу жовту картку за симуляцію порушення правил. Отож, «Краматорськ» переміг 2:1.

А в Житомирі «Полісся» перемогло «Агробізнес». Житомиряни забили єдиний гол у матчі на 28 хвилині – відзначився Артем Козак. Команда з Волочиська мала моменти, щоб відігратися, але не реалізувала їх. А ось «Полісся» могло збільшити перевагу на 59 хвилині, якби забило з пенальті, але Грицак пробив вище воріт. У підсумку «Полісся» обіграло «Агробізнес» з рахунком 1:0.

Читайте також: «Агробізнес» - «Краматорськ»: мінімум моментів та перемога подолян

Вже 18 серпня команди з Хмельницького та Волочиська зіграють у Кубку України. «Поділля» - у Дунаївцях проти «Епіцентра», «Агробізнес» - у Чернівцях проти «Буковини». А ось у першій лізі представники Хмельниччини свої ігри 5 туру проведуть у домашніх стінах. 22 серпня «Агробізнес» прийматиме «Кривбас», а «Поділля» 23 серпня зіграє з «Поліссям».

Читайте також: Кубок області з футболу. Визначили місто та дату проведення фіналу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую