ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: розбиті голови, п’ять голів та трофей для команди з Теофіполя (ФОТО)

Спорт 6147
Теофіпольська Іскра, дійшовши до фіналу Кубка області з футболу, здобула почесний трофей, перемігши красилівський Случ з рахунком 4:1
Теофіпольська Іскра, дійшовши до фіналу Кубка області з футболу, здобула почесний трофей, перемігши красилівський Случ з рахунком 4:1. Фото: автора

У Хмельницькому відбувся фінальний матч за Кубок Хмельниччини-2021.

24 серпня на хмельницькому СК «Поділля» теофіпольська «Іскра» та красилівський «Случ» зійшлися у вирішальному матчі Кубка області з футболу 2021 року. Матч став доволі цікавим, гольовим та дещо драматичним. Адже «Случ» тривалий час вів у рахунку, але втримати свою мінімальну перевагу не зміг. А ось «Іскра» не лише зрівняла рахунок, а й змогла його довести до не зовсім футбольного. Команда з Теофіполя перемогла 4:1.

Злива, яка почалася за декілька хвилин до матчу, схоже внесла певні корективи в гру. Адже на слизькому полі футболісти обох команд не раз падали, так би мовити, на рівному місці. Утім, схоже, саме слизьке поле змусило обидві команди грати швидше. А відтак демонструвати цікаву гру. І вже на старті матчу «Іскра» мала непоганий момент аби відкрити рахунок, але ні Сергію Кватернюку, ні Руслану Буряку не вдалося переграти голкіпера «Случа» Ярослава Кожуховського.

У фіналу Кубку області з футболу зустрілися Іскра з Теофіполя та Случ із Красилова

У фіналі Кубку області з футболу зустрілися Іскра з Теофіполя та Случ із Красилова.

Іскра - Случ: матч, в якому визначили володаря Кубка Хмельницької області з футболу 2021 року

Іскра - Случ: матч, в якому визначили володаря Кубка Хмельницької області з футболу 2021 року.

Іскра - Случ: матч, в якому визначили володаря Кубка Хмельницької області з футболу 2021 року

На початку матчу Іскра створила ряд небезпечних моментів біля воріт Случа.

Вже ближче до середини першого тайму Кожуховському вдалося знову врятувати «Случ» від голу після доволі небезпечного удару Кватернюка. І одразу ж красилівчанам далася швидка контратака, яка завершилася ударом по воротам «Іскри». Та Костянтин Одольський, голкіпер теофіпольчан, впорався з ним. За декілька хвилин «Іскра» знову була близькою до того, щоб відкрити рахунок. Але знову «на висоті» був голкіпер «Случа», який зміг відбити удар Владсилава Осацького.

Руслан Буряк (у темній формі) намагався не лише активно діяти в нападі, а й у відборі. Щоправда, іенколи, дуже небезпечно і не за правилами

Руслан Буряк (у темній формі) намагався не лише активно діяти в нападі, а й у відборі. Щоправда, іенколи, дуже небезпечно і не за правилами.

Ігор Кльоц став автором першого голу в фіналі Кубка області

Ігор Кльоц став автором першого голу в фіналі Кубка області.

Іскра - Случ: матч, в якому визначили володаря Кубка Хмельницької області з футболу 2021 року

Іскра - Случ: матч, в якому визначили володаря Кубка Хмельницької області з футболу 2021 року.

А ось на 39 хвилині команда з Красилова змогла провести результативну атаку. Ігор Кльоц, «накрутивши» декількох футболістів «Іскри» на лівому фланзі (дехто з них просто підслизнувся), увійшов у штрафний майданчик та влучно пробив з гострого кута. У підсумку «Случ» повів у рахунку.

Та вже після перерви стався доволі прикрий епізод. Команди зіграли не більше двох хвилин, як у центрі поля головами зіштовхнулися Ігор Кльоц та Назарій Лазарів. Обидва розбили голови й їм знадобилася допомога лікаря. На жаль, матч вони не змогли продовжити, а тренерам команд довелося одразу робити вимушені заміни. Для «Случа» втрата Кльоца стала доволі помітною, адже активний до цього футболіст більше не міг допомогти своїй команді. «Іскра» ж одразу перебудувала гру, перемістивши Артема Романюка з захисту в півзахист, що згодом дало свій результат.

Назарій Лазарів, отримавши травму, не міг замотужки залишити поле

Назарій Лазарів, отримавши травму, не міг самотужки залишити поле.

Ігор Кльоц також завчасно пішов з поля через розбиту голову

Ігор Кльоц також завчасно пішов з поля через розбиту голову.

Іскра - Случ: матч, в якому визначили володаря Кубка Хмельницької області з футболу 2021 року

Іскра - Случ: матч, в якому визначили володаря Кубка Хмельницької області з футболу 2021 року.

Саме Романюк зміг зрівняти рахунок у грі, коли опинився сам перед голкіпером «Случа» та влучно пробив. Сталося це на 69 хвилині. Та до завершення матчу було ще багато часу. І красилівчани через 4 хвилини знову могли вийти вперед, але «Іскру», після удару Артема Люблінського, врятував Одольський. А ось далі… Руслан Буряк на 77 хвилині з центру поля пробіг до штрафного майданчика «Случа» та зміг переграти голкіпера, вивівши теофіпольську команду вперед у рахунку – 2:1. Та на цьому голи не завершилися. На 83 хвилині у ворота «Случа», після прострілу Романюка, забив і Кватернюк. А ще через хвилину Буряк оформив дубль.

Артем Романюк не лише забив, а й відзначився гольовим пасом

Артем Романюк не лише забив, а й відзначився гольовим пасом.

Сергій Кватернюк, забивши Случу, на радостях зняв футболку, за що згодом отримав жовту картку

Сергій Кватернюк, забивши Случу, зрадів та зняв футболку, за що згодом отримав жовту картку.

Іскра - Случ: матч, в якому визначили володаря Кубка Хмельницької області з футболу 2021 року

Іскра - Случ: матч, в якому визначили володаря Кубка Хмельницької області з футболу 2021 року.

Руслан Буряк став автором двох голів у складі Іскри

Руслан Буряк став автором двох голів у складі Іскри.

Ігор Шишкін, головний тренер Іскри, емоційно реагував на голи своїх підопічних

Ігор Шишкін, головний тренер Іскри, емоційно реагував на голи своїх підопічних.

Вболівальники Случа, попри поразку їхньої команди, все одно подякували красилівським футболістам за продемонстровану гру

Вболівальники Случа, попри поразку їхньої команди, все одно подякували красилівським футболістам за продемонстровану гру.

У підсумку «Іскра» здолала «Случ» з рахунком 4:1 та стала володарем Кубка області 2021 року. Тепер на обидві команди очікують матчі чемпіонату області.

Ігор Кльоц був визнаний кращем гравцем фіналу в складі Случа та отримав персональну нагороду від голови Хмельницької обласної асоціації футболу Ігоря Хібліна (ліворуч) та відомого футболіста і тренера Сергія Ковальця (праворуч)

Ігор Кльоц був визнаний кращем гравцем фіналу в складі Случа та отримав персональну нагороду від голови Хмельницької обласної асоціації футболу Ігоря Хібліна (ліворуч) та відомого футболіста і тренера Сергія Ковальця (праворуч).

Дмитро Грицик став кращим гравцем фіналу в складі Іскри

Дмитро Грицик став кращим гравцем фіналу в складі Іскри.

Іскра з Теофіполя здобула Кубок області з футболу 2021 року

Іскра з Теофіполя здобула Кубок області з футболу 2021 року.

Читайте також - Чемпіонат області з футболу: на друге коло вийшли не всі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую