ye-logo.v1.2

Чемпіонат області з футболу: на друге коло вийшли не всі

Спорт 2706
У чемпіонаті Хмельницької області з футболу стартувало друге коло змагань
У чемпіонаті Хмельницької області з футболу стартувало друге коло змагань. Фото: ілюстративне з архіву

Відновилися матчі першості Хмельниччини.

У чемпіонаті Хмельницької області з футболу стартувало друге коло. Утім, не всі команди зіграли свої матчі. Зокрема, не відбувся поєдинок в Білогір’ї, де місцева «Перлина Поділля» мала приймати «Еліту» з Пасічної. Однак, гості не приїхали та їм зарахували технічну поразку.

Натомість інші два матчі групи 1 пройшли за календарем. Зокрема, в Старокостянтинові місцевий «Цукровик» зіграв внічию 1:1 із деражнянськими «Патріотами». А шепетівський «Лісівник» вдома поступився «Колосу» з Полонного 1:2.

У наступному турі «Лісівник» знову зіграє вдома – проти «Перлини Поділля», а «Колос» у Полонному прийматиме «Цукровик». У Деражні «Патріоти» мають зустрітися з «Елітою». І, якщо команда з Пасічної знову не приїде на матч, то її виключать із учасників розіграшу.

У групі 2 внічию 1:1 завершився матч «Антоніни» - «ОТГ» (Стара Синява). А ось фіналісти Кубка області, які зійдуться 24 серпня в Хмельницькому в фіналі, здобули свої перемоги. Красилівський «Случ» у Летичеві здолав «Ниву» 1:0, а теофіпольська «Іскра» в Деражні перемогла 2:0 «Олімп». У наступному турі «Антоніни» вдома зіграють з «Олімпом», а ось «Іскра» та «Случ» поки пропустять свої матчі через фінал Кубка області. Почесний трофей вони розіграють на СК «Поділля» 24 серпня. Початок матчу о 16.00.

Чемпіон 2020 року – новоушицький «Агробізнес», який виступає в групі 3, здобув виїзну перемогу 4:2 над «Оболонню-Чемерівцями». А ярмолинецька «Евеліна» вдома здолала «Спортлідер» зі станції Дунавїці з рахунком 3:0. У Городку «Вікторія» переграла «Сокіл» із Соколівки з рахунком 7:2.

У наступному турі «Агробізнес» зіграє з «Вікторією», «Сокіл» прийматиме «Евеліну», а «Спортлідер» - «Колос» із Лисця.

Читайте також: «Епіцентр» - «Любомир»: усе вирішив один гол

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую