ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» - «Ураган»: бойова нічия, яка не влаштувала обидві команди

Спорт 1201
Матчі Сокола з Ураганом часто бувають доволі цікавими та результативними
Матчі Сокола з Ураганом часто бувають доволі цікавими та результативними. Фото: ілюстративне Неллі Калініной

Хмельничани провели свій перший домашній матч у сезоні.

У чемпіонаті України з футзалу в Екстра-лізі пройшли матчі другого туру. Хмельницький «Сокіл», який в першому турі в Херсоні програв «Продексіму» 4:0, вдома приймав діючого чемпіона країни івано-франківський «Ураган». Матч видався багатим на голи, але переможця не виявив. Нічия 4:4.

Івано-франківцям вдалося доволі швидко відкрити рахунок у грі, коли на 3 хвилині забив Артем Фаренюк. Та вже на 12 та 13 хвилині хмельничани, завдяки голам Вадима Данилюка та Кирила-Іллі Бабака, не лише зрівняли, а й повели в рахунку. Утім, на перерву команди пішли за рахунку 2:2, адже під завісу першого тайму Віталій Радевич вразив ворота господарів.

У другому таймі «Ураган» знову вийшов в перед – на 23 хвилині відзначився Михайло Грицина. «Сокіл» же відігрався на 35 хвилині, завдяки влучному удару Владислава Первєєва. Та нічия протрималася недовго, адже гості знову забили. Дубль у грі оформив Фаренюк. Але на 39 хвилині «соколята» знову забили – гол на рахунку Андрія Хамдамова. І рахунок у грі став 4:4. Більше голів у цьому матчі не забивали.

Утім, такий результат, схоже, не задовольнив жодну з команду. Так, головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик, в коментарі клубній пресслужбі сказав: «Ми сьогодні віддали два очки «Урагану». Нам треба було забрати свої три очки». А ось наставник «Урагану» Максим Павленко, який, за повідомленням пресслужби «Сокола», не з’явився на обов’язкове післяматчеве флеш-інтерв’ю, дав коментар пресслужбі «Урагану». У ньому він заявив, що його команду підвела реалізація моментів, а суперник скористався майже усіма помилками його команди. Також Павленко нарікав на суддівство: «Рівень кваліфікації рефері не відповідає вимогам Екстра-ліги. На 8-й хвилині другого тайму нам поставили 5 фолів, більша половина з яких була призначена на крик вболівальників та суперників. Жовті картки отримані нашими гравцями показані на абсолютно безглуздих підставах. Шкода, що дії арбітрів вплинули на наші подальші дії на майданчику та зіпсували матч хороших суперників. Не виправдовуюсь за нічию, але цей факт замовчувати не можна».

Що ж, «Сокіл» здобув свій перший заліковий бал у чемпіонаті. Тепер на хмельничан очікує виїзниї поєдинок у Харкові проти «Viva Cup». Він має відбутися 12 вересня. А ось черговий домашній матч «Сокола» в чемпіонаті запланований на 2 жовтня, коли в гості завітає київський «ХІТ».

Читайте також: Футбол. «Поділля» - «Нива»: гра з моментами та двома голами (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую