FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
8 Травня, 2024

Футбол. «Епіцентр» та «Агробізнес» перемогли - черга за «Поділлям»

Воротар Олег Мозіль та капітан команди Ігор Курило зробили все для перемоги "Агробізнесу". Фото: пресслужби ФК "Агробізнес"

На Хмельниччині відбулись одразу два матчі чемпіонату України з футболу.

У п’ятницю, 7 листопада, на Хмельниччині відбулись одразу два матчі чемпіонату України з футболу. Першоліговий «Агробізнес» у Волочиську приймав свого сусіда із зони вильоту «ВПК-Агро» з Дніпропетровщини, а дунаєвецький «Епіцентр» грав з лідером своєї групи Другої ліги командою «Лівий берег» з Києва.

Команда з Волочиська після важкого старту у сезоні в останніх матчах демонструє впевнену гру і здобуває такі необхідні очки. Вдома команда не програвала вже у трьох матчах поспіль. Більш того, перемогла безумовного лідера Першої ліги – харківський «Металіст». Гості з Шевченкового (саме там базується клуб усю свою історію, хоча грає у Дніпрі) в матчі першого кола перемогли наших земляків із рахунком 3:0. Команда має в своєму складі бразильських легіонерів та багато відомих в Україні футболістів: Дмитра Льопу, Костянтина Махновського, Павла Пашаєва. На чолі колективу стоїть відомий в минулому захисник Вячеслав Чечер.

Але «Агробізнес» виявився не тим, що був у першому колі, і гол, забитий капітаном команди Ігорем Курило на 23-й хвилині, залишився єдиним і переможним у матчі. Олександр Чижевський, тренер господарів, залишився дуже незадоволеним грою, зізнавшись, що приємним був тільки результат. Він відзначив якісну гру суперника і те, що «ВПК-Агро» міг би мати інший результат, якби реалізував свої моменти. Отже 1:0, ще одна перемога футболістів з Волочиська, які після 17 матчів мають 18 очок.

Наступний матч «Агробізнес» проведе у Краматорську 12 листопада.

Трохи більше ніш за 100 кілометрів південніше від Волочиська, в Дунаївцях, відбувся матч Другої ліги, де місцевий «Епіцентр» приймав «Лівий берег». Гості, що впевнено очолювали турнірну таблицю, в минулому турі програли «ЛНЗ», а «Епіцентр» переміг у справжній «перестрілці» в Вінниці – 5:3. І в цьому матчі лідер змагань не зміг підтвердити свої амбіції, хоча і відкрив рахунок в матчі. Це Володимир Коваль, після подачі з кутового, точно пробив головою у кут воріт Сергія Чернобая. Але на 24-й хвилині удар з-за меж штрафного майданчика вдався Андрію Беженару і господарі зрівняли рахунок. А на самому початку другого тайму Арсен Кривобедрий завершив точним ударом затяжну комбінацію партнерів. Гості намагались змінити результат гри, але безуспішно. Ще й в доданий уже арбітром час пропустили контратаку, яку завершив Микола Буй. 3:1 перемога «Епіцентру», що дозволила команді піднятись на 4-ту позицію в турнірці.

Наступний матч «Епіцентр» проведе в Черкасах проти місцевого «ЛНЗ» 13 листопада.

Футбольний клуб «Поділля» зіграє свій матч Першої ліги у понеділок, 8 листопада, початок о 14:15. Суперником хмельничан буде «Волинь» з Луцька. Вболівальників запрошують на гру за умови наявності сертифікату про вакцинацію чи дійсного тесту. Вхід на гру безкоштовний.

Читайте також: Хмельничани створили сенсацію в Кубку України з баскетболу