ye-logo.v1.2

Творець сенсації: 12-річний шепетівчанин переміг чемпіона світу з більярду

Спорт 2778
Михайло Ларков (ліворуч) у свої 12 років став переможцем другого етапу Української більярдної асоціації
Михайло Ларков (ліворуч) у свої 12 років став переможцем другого етапу Української більярдної асоціації . Фото: facebook.com/billiardnews.com.ua

Сталося це під час другого етапу Кубка Української більярдної асоціації.

Другий етап найпрестижнішої української серії турнірів Кубка Української більярдної асоціації виграв 12-річний Михайло Ларков з Шепетівки. Юнак виграв у семи матчах поспіль та став переможцем турніру. А відтак він, хоч і не брав участі в першому етапі, очолив рейтинг Кубка Української більярдної асоціації 2021/2022 років.

Та справжньою сенсацією стало те, що в 1/8 фіналу Михайло Ларков зміг здолати дворазового чемпіона світу серед дорослих, 20-річного росіянина Іосіфа Абрамова. Шепетівчанин переміг з рахунком 8:5 і цю перемогу вже охрестили «сенсацією року». У фіналі ж, який тривав п’ять годин, 12-річний Михайло з рахунком 10:7 переміг 19-річного Іллю Непийпиво з Полтави.

Днями в Шепетівці відбувся юнацький Кубок України з вільної піраміди, участь в якому взяв і Михайло Ларков. Однак, вийшов до півфіналу, 12-річний чемпіон зупинив змагатися через хворобу.

Попереду ж на Михайла Ларкова, не виключено, очікує третій етап Кубка Української більярдної асоціації, який пройде 15-18 січня в Рівному.

Читайте також: Хмельницькі баскетболісти виступили на етапі Кубка України 3х3

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую