ye-logo.v1.2

Хмельницькі баскетболісти виступили на етапі Кубка України 3х3

Спорт 1696
Микола Полюляк, гравець БК Хмельницький
Микола Полюляк, гравець БК Хмельницький. Фото: ілюстративне з архіву

Команда програла лише один матч. Але вирішальний

Сьогодні, 22 грудня, в Києві пройшли матчі 3 туру Кубку України з баскетболу 3х3. За титул найсильніших замагалися 9 команд у категорії чоловіків та 7 у жінок. І серед чоловічих команд серед лідерів був баскетбольний клуб «Хмельницький», за який зіграли Микола Полюляк, Антон Давидюк, Михайло Горобченко та Нікіта Когут.

Хмельничани на стадії групового етапу виграли всі свої три матчі та посів перше місце. Та найважчим став поєдинок проти «Кельтів» з Івано-Франківська, в якому БК «Хмельницький» переміг 21:20.

У півфіналі на хмельничан очікував харківський «Політехнік», який в своїй групі посів друге місце. З цим суперником наші баскетболісти також впоралися, здобувши впевнену перемогу з рахунком 21:10.

А ось у вирішальній грі на БК «Хмельницький» очікували… знову «Кельти». Цього ж разу хмельничанам не вдалося обіграти суперника. «Кельти» виграли 21:19 та стали переможцем етапу Кубка України з баскетболу 3 на 3.

Утім, БК «Хмельницький» здобули срібну статуетку на змаганнях, а також отримали чек на виплату з преміального фонду – на сім тисяч гривень.

Нагадаємо, нещодавно в чемпіонаті України з баскетболу в вищій лізі БК «Хмельницький» мав провести свої чергові матчі в Одеси. Утім, ігри перенесли на пізніший термін. А вже 5 січня в Хмельницькому команда зіграє свій матч 1/8 фіналу Кубка України проти «Київ-Баскета».

Читайте також: «Хмельницький» - «Львівська Політехніка»: коли результат закономірний (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую