ye-logo.v1.2

Легка атлетика. Перемоги Бех-Романчук і Мартинюка та інші результати

Спорт 2029
Марина Бех-Романчук у Сумах змагалася в потрійному стрибку і виграла змагання
Марина Бех-Романчук у Сумах змагалася в потрійному стрибку і виграла змагання. Фото: ілюстративне з відео гурту Антитіла на пісню Стань

У Сумах завершився командний чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні.

Легкоатлетичний сезон набирає обертів. Щоправда, поки що спортсмени змагаються в манежах та набирають свою спортивну форму. Минулого вікенду, 29-30 січня, в Сумах пройшов командних чемпіонат України, участь в якому взяли і шість легкоатлетів та атлеток із Хмельниччини. І збірна Хмельницької області, набравши 161 очко, посіла 13 місце.

Найбільшу кількість балів до скарбнички командного заліку збірної Хмельниччини здобули двоє спортсменів, які виграли свої змагання. Так, Марина Бех-Романчук, хоч і не виступала у своєму секторі стрибків у довжину, але все одно виграла змагання. Цього разу в потрійному стрибку, де показала найкращий для себе результат – 14 метрів 34 сантиметри. Змагалася Марина і в бігу на 60 метрів, де з результатом 7,59 секунди в фіналі стала четвертою.

Із власним рекордом та перши місцем завершив змагання і Владислав Мартинюк, який переміг у бігу на 2000 метрів із бар’єрами. Його час – 5 хвилин 41,29 секунди.

За крок до подіуму фінішував на 1,5-кілометровій дистанції Андрій Атаманюк, який за 3 хвилини 53,93 секунди пробіг свій старт. Але це лише четверте місце.

У потрійному стрибку, де перемогу святкувала Марина Бех-Ромачнук, змагалася і 17-річна кам’янчанка Олександра Чернуха. Вона зі стрибком 12 метрів 54 сантиметри посіла 5 місце. А в секторі стрибків у довжину вона була 9-ою. У цьому ж секторі могла виступити і Марія Горєлова, яку як і Бех-Романчук тренує Вадим Крушинський, але вона знову змагалася в інших дисциплінах. Як раніше сайту «Є» казав тренер спортсменок, дівчатам потрібно поки що розбігатися, а вже потім виходити в сектор. Отож, у Сумах Горєлова бігла 60 метрів (у кваліфікації вона показала 10 результат), а у фіналі бігу на 200 метрів Марія посіла 16 місце.

Мартинюк та Атаманюк ще змагалися в бігу на 3000 метрів. І у фіналі посіли 9 та 6 місця відповідно. Ще один спортсмен із Хмельниччини – Ігор Керод, змагався на 60-метрівці. У кваліфікаційному забігу він продемонстрував 12-й час, а тому не зміг пройти до фіналу.

Читайте також: Кращі спортсмени й тренери Хмельницького отримають стипендії міського голови (Перелік)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую