ye-logo.v1.2

Хмельничанка Ольга Полюк прокоментувала свій виступ на Олімпіаді

Спорт 2710
Олімпіада-2022: Ольга Полюк з Хмельницького посіла 22 місце з фристайлу
Олімпіада-2022: Ольга Полюк з Хмельницького посіла 22 місце з фристайлу. Фото: Pavlo Kubanov / НОК України

Спортсменка зізналася, що в моральному плані для неї це були найважчі змагання.

У Китаї продовжуються ХХІV зимові Олімпійські ігри. Сьогодні, 14 лютого, відбулися змагання з лижної акробатики (фристайлу) серед жінок, участь в яких взяла хмельничанка Ольга Полюк. Вона, нагадаємо, не змогла пробитися до фіналу та поборотися за медалі, посівши 22 місце.

Для Ольги Полюк це були четверті Олімпійські ігри в кар’єрі. І, як повідомляє пресслужба Національного олімпійського комітету України, після стартів 14 лютого хмельничанка відзначила, що саме ці змагання стали найважчими для неї в моральному плані.

«Поки що в олімпійському Пекіні для нашої команди з фристайлу ситуація складається не кращим чином. З США ми прилетіли в Китай точно здорові, мали негативні тести. Однак потім, як ви знаєте, почалася низка позитивних тестів на коронавірус й ми не змогли виступити в командних змаганнях», - слова Ольги наводять у НОКі України. - В Америці ми провели один з найкращих тренувальних зборів. Зараз наша команда дуже сильна, підготовлена на високому рівні. Були готові боротися за високі місця в Пекіні-2022, однак склалося все інакше. Чесно, дуже важко морально на цих Іграх. На жаль, сьогодні на старт не змогла вийти Анастасія Новосад через позитивний тест. Авжеж мені було би легше виступати, як би відчувала поруч співвітчизницю. Це здорова конкуренція, яка йде лише на користь. Повторюся, в нас зараз дуже хороша команда. Ми також маємо дуже талановиту молодь, тому, впевнена, що на наступних Олімпійських іграх українці матимемо успіхи в лижній акробатиці».

Нагадаємо, на попередніх трьох Олімпійських іграх в 2010, 2014 та 2018 роках, найкращим результатом Ольги Полюк було 15 місце в Сочі.

Читайте також: Олімпіада в Пекіні: Ольга Полюк завершила змагання

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую