ye-logo.v1.2

Хмельничанка Ольга Полюк здобула олімпійську ліцензію

Спорт 3353
Хмельничанка Ольга Полюк здобула ліцензію на зимові Олімпійські ігри 2022 року
Хмельничанка Ольга Полюк здобула ліцензію на зимові Олімпійські ігри 2022 року. Фото: facebook.com/olga.polyuk

У лютому вона зможе захищати честь України в Пекіні.

П’ятеро лижних акробатів України отримали ліцензії на участь у ХХІV Зимових Олімпійських іграх, які в лютому пройдуть у Китаї. Серед них і хмельничанка Ольга Полюк, яка змагається у фристайлі. Для неї Олімпіади стане четвертою в кар’єрі.

Ольга Полюк, якій нещодавно призначили підвищену стипендію Хмельницької облдержадміністрації (10 тисяч), за сумою набраних очок на етапах Кубку світу посідає в рейтингу 10 місце, а відтак отримала шанс знову позмагатися за олімпійські нагороди. На попередніх Олімпіадах їй не вдавалося піднятися на п’єдестал пошани. У 2010 році в Ванкувері вона була 20-ою, у 2014 в Сочі – 15-ою, а в 2018 у Пхьончхані – 16-ою.

У Пекіні в лижній акробатиці Україну, окрім хмельничанки Ольги Полюк, представлятимуть Олександр Абраменко з Миколаєва, Дмитро Котовський та Анастасія Новосад з Рівного, а також закарпатець Олександр Окіпнюк.

На ХХІV зимових іграх вперше проведуть командні змагання з лижної акробатики, які заплановані на 10 лютого. А ось вже 13 лютого на Ольгу Полюк чекатиме кваліфікація. Фінал змагань – 14 лютого.

Читайте також: Тренер Марини Бех-Романчук розповів про початок нового сезону для хмельницької спортсменки

Ольга Полюк, ймовірно, буде єдиною представницею Хмельниччини на Олімпіаді в Пекіні. Фото facebook.com/fisfreestyle/

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую