ye-logo.v1.2

Волейболіст «Новатора» став срібним призером на турнірі в Польщі

Спорт 1331
Сергій Попов (ліворуч) разом із Едуардом Резніком стали срібними призерами змагань із пляжного волейболу, які 26 червня завершилися в Польщі
Сергій Попов (ліворуч) разом із Едуардом Резніком стали срібними призерами змагань із пляжного волейболу, які 26 червня завершилися в Польщі. Фото: cev.eu

Черговий етап «Beach Pro Tour-2022» відбувся у місті Білосток.

Гравець хмельницького ВК «Новатор» Сергій Попов разом із Едуардом Резніком із Запоріжжя здобули срібні медалі на змаганнях з пляжного волейболу, які завершилися в Польщі.

У вирішальному поєдинку Попову та Резніку зійшлися українці протистояла польська пара Заланкієвич/Флорзик., яку наші волейболісти перемагали з рахунком 2:1 на груповому етапі. Утім, у фіналі поляки виявилися сильнішими , вигравши з рахунком 2:0 (21:13, 21:18).

Ця поразка стала єдиною на турнірі для Попова з Резніком. Адже до цього вони виграли два матчі у групі, потім у чвертьфіналі та півфіналі. Утім, друге місце українських волейболістів – це теж доволі гідний результат.

Відзначимо, що на цьому ж турнірі, але серед жінок, українки Ангеліна Хміль та Тетяна Лазаренко також стали срібними призерками.

Читайте також: Команда з Городка є серед учасників єврокубків у новому сезоні

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую