ye-logo.v1.2

Хмельничанин здобув бронзову медаль на чемпіонаті Європи з вільної боротьби

Спорт 1188
Загалом українські борці здобули золоту, срібну й три бронзові медалі
Загалом українські борці здобули золоту, срібну й три бронзові медалі. Фото: з фейсбуку відділення НОК України в Хмельницькій області

Назар Додь виступав у категорії до 86 кілограмів.

Українські борці стали третіми у командному заліку на чемпіонаті Європи з вільної боротьби серед спортсменів до 20 років, який нещодавно проходив у Римі. Зокрема, до складу збірної входив хмельничанин Назар Додь. Спортсмен зумів вибороти бронзову медаль. Про це розповіли представники відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області.

За їх словами, українські борці здобули золоту, срібну й три бронзові медалі. Свій внесок у загальний успіх команди зробив єдиний представник Хмельниччини — Назар Додь з Обласного центру фізичного виховання учнівської молоді. Він виборов бронзу.

Назар Додь, виступаючи у ваговій категорії до 86 кілограмів, послідовно без проблем переміг Артура Уртаєва з Ізраїлю та Ліліана Балана з Молдови. У півфіналі хмельницький спортсмен поступився грузину Давіті Когуашвілі. А в сутичці за третє місце в протистоянні з Фарідом Джабаровим з Азербайджану виявився сильнішим.

Читайте також: Марина Бех-Романчук виборола «срібло» на черговому етапі Діамантової ліги

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую